Vtipné PC doplňky

I při té nejnudnější práci s počítačem se můžete usmívat – díky vtipným PC doplňkům.

Fotografie PC doplňků

Vtipné USB flash disky

Bez USB flash disku si dnes dokáže představit život málokterý uživatel PC. Přenosný zdroj dat ale nemusí mít nudný design – na trhu najdete i velmi vtipná „uesbéčka“ v podobě nejrůznějších zvířat a předmětů. Oblíbený je například náruživý USB pejsek, který začne provádět kopulační pohyby, jakmile jej zapojíte do počítače. Netradiční je i USB flash disk ve tvaru autíčka nebo USB mini golf.

V zahraničí je nejprodávanější USB v podobě chameleona – při zapojení koulí očima a vystřeluje jazyk. Přichytit jej můžete i na monitor počítače – zadní nožičky jsou k tomu uzpůsobeny. Baterie nejsou potřeba – i tento PC doplněk je napájen z USB portu.

Podložky pod myš

I podložky pod myš mohou mít vtipné obrázky – v dnešní době si dokonce můžete nechat vyrobit podložku s vlastní fotografií. Nevyrábí se jen klasické podložky, ale i gelové, průhledné nebo laminátové.

Myš k PC – osahávat můžete i ženu!

Ano, místo klasické myši můžete klidně vlastnit myš ve tvaru ženského těla. Práce bude hned zajímavější! Výrobci samozřejmě myslí i na ženy – pokud tedy chcete udělat radost sestře nebo kamarádce, kupte jí myš v podobě vypracovaného mužského těla. Dalšími variantami jsou myši k PC ztvárňující nejrůznější pochoutky (jahoda, hamburger, chilli paprička), zvířata nebo vzory (vojenský vzor, tygří vzor, zebra, květiny ad.).

Netradiční webkamery

Používáte často webkameru? Pokud si koupíte nějaký vtipnější kousek, budete se do objektivu už jen usmívat. Výběr je široký – webkamery v podobě nejrůznějších panáčků, lidského oka nebo retro webkamery připomínající archivní fotoaparát.

Doplňky k PC jako dárek

Panáček s činkou zvednutou nad hlavou, na níž můžete „navlékat“ jednotlivá CD, určitě přinutí k úsměvu každého. Stejně tak potěší mini větrák nebo mini vysavač, oba fungující při zapojení do USB portu. Nevšedních a vtipných PC doplňků je celá řada – můžete jimi potěšit sebe i své blízké.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies