Všichni mají ženskou. Jen vy ne?

I zelený, tlustý a ne zrovna voňavý Shrek našel svoji Fionu. Tak proč ne vy? Nemáte hrb ani nešilháte, podle vašeho okolí jste v pohodě a dokonce i něco vyděláte. Přesto jste sám jak kůl v plotě. Někde musí být zádrhel – pojďme zjistit, kde.

Kreslená scéna z filmu Shrek

Na vině je ONA

Někde ve vašem životě se objevila ONA, vysněná víla, a byl z toho vztah. Bohužel jen z vaší strany, ona vaše city buď neopětovala, nebo vztah ukončila. A vy čekáte – třeba si to jednou rozmyslí… Což o to, pokud se čekání nevleče roky, jistou šanci máte. Ale váš zájem se nesmí změnit v dotírání a pozor na to, abyste se nedostali POUZE do pozice hodného kamaráda, který bude vždy po ruce, když bude potřeba.

Hledáte OPRAVDOVOU LÁSKU

No co, i chlap je romantik. Možná že čekáte velký třesk – až JI uvidíte, země se zachvěje, zajiskří to jak při zkratu v Temelíně a vy se k sobě s úsměvem rozběhnete a padnete si do náruče. Zatím ale nic a vy pořád čekáte. Ale může to fungovat i jinak – třeba je ta pravá jen kousek od vás a stačilo by jí věnovat víc pozornosti. Zalovte ve vašem okolí a věnujte se více slečnám, které vám přijdou sympatické. Časem z toho může být něco víc. Jo, pokud jste v partě a máte vyhlédnutou potenciální vyvolenou, hlídejte si obsah alkoholu. Ženské velmi bedlivě evidují, jestli do sebe za večer nalejete dvě piva nebo dvanáct.

Jste moc vybíraví

Má velký/malý zadek… Nemá smysl pro humor (= nesměje se vašim vtipům)… Mizerně lyžuje/lyžuje líp než vy… Prostě vždycky se něco najde. Buď slevte ze svých nároků, anebo počkejte, až se do toho vloží chemie – to vám bude rázem jedno, že má křivé nohy a neví, co je Gambrinus!

Žádná mě nechce

Víte to jistě? A kolik jste jich oslovili? Pokud je vám dotyčná sympatická, držte se našich níže uvedených rad – možná že přece jen změní názor.

Co nikdy nedělejte

Nechtějte, aby vám vysvětlovala, proč vás nemiluje, popř. proč miluje někoho jiného.

Nelouděte – ani o sex, ani o vztah

Nebuďte neodbytní – jedna hezká smska za večer potěší, deset už otravuje.

Nebuďte agresivní, tím si vztah nevynutíte.

Nekontrolujte ji – má svůj vlastní život, ve kterém pro vás (možná jen prozatím) není místo.

Nebuďte příliš přímí a nedočkaví. Věta „Budeš se mnou chodit?“ ji spíš vyděsí. Zvěte ji do kina, kaváren, na výlety… a než se naděje, už spolu chodíte, ani neví jak.

Netlačte ji do sexu hned na začátku vztahu – možná se s vámi vyspí, ale taky to může být první a poslední sex, co spolu zažijete.

Nehrajte si na něco, co nejste, nelžete, nepředstírejte.

Co ano

Mějte odvahu ji oslovit – když odmítne, zkuste to příště (jednou, dvakrát, abyste neskončili v kategorii dotěrů).

Zkuste se k ní dostat přes její kamarádky – holky si vždycky všechno řeknou, takže vám ulehčí práci.

Nestyďte se za své city – červené uši a neumělá básnička ji dojmou víc než hraní na tvrďáka.

Nešetřete komplimenty (měly by být upřímné).

Nebojte se, že se ztrapníte kytkou nebo básničkou.

Buďte vytrvalí (pozor, mezi vytrvalostí a dotěrností je tenká hranice).

Buďte pozorní – svátek, narozeniny, nový účes… Reagujte.

Nechte ji vypovídat, nemluvte jen sám o sobě.

Buďte v pohodě – křečovitou snahou o vztah za každou cenu ji spíše odpudíte.

Rozšiřte akční rádius

Připadá vám, že ty nej ženské už jsou přebrané? Budete se divit, ale spousta nezadaných žen si totéž myslí o chlapech. Nestyďte se zabrousit do internetových seznamek. Zkuste oslovit i krasavice a naopak slečny, které vám přijdou na první pohled jako šedé myši – ty první navzdory tomu, co si většina chlapů myslí, bývají často samy, a ty druhé umí překvapit a při konverzaci třeba zjistíte, že vás dotyčná sakra přitahuje. Kontaktujte i ženy o pár let starší než jste vy. Jestli vám nevadí děti, běžte i do svobodných matek nebo rozvedených.

I ve vztazích totiž platí – kdo hledá, najde.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies