Vnadná Gemma Atkinson

Gemma Atkinson je britská herečka a modelka, která ráda ukazuje své nádherné tělo a své poprsí. Známá je také svými nesčetnými románky s fotbalisty. Pokochejte se krásou této sexy kočky v naší bohaté fotogalerii.

Gemma Atkinson

Ze života Gemmy Atkinson

Gemma Atkinson (celým jménem Gemma Louise Atkinson) se narodila 15. listopadu 1984 ve Velké Británii v Bury (Greater Manchester). Je dcerou Rowana Atkinsona alias Mr. Beana. Gemma u nás není příliš známá, ve své rodné zemi je ale plnohodnotnou celebritou.

Tato sexy kráska se může pochlubit výškou 175 centimetrů, dlouhými blond vlasy a uhrančivýma zelenýma očima, sexy křivkami a poprsím velikosti E. Mezi její záliby patří sport (zejména kik-box) a sex. No řekněte panové, nelíbila by se Vám taková náruživá kočka?

Začátky hvězdné kariéry

Gemma Atkinson započala svou hvězdnou kariéru v televizi jako hvězda teenagerských seriálů. Objevila se ve filmech Hollyoaks: In the City, Command & Conquer: Red Alert 3, 13Hrs, Baseline, Black Book či Boogie Woogie. Objevila se také v jedné divadelní inscenaci.

U seriálu a filmu ovšem dlouho nezůstala. Díky svým vnadám a oblibě fotit se v bikinách, se brzy stala úspěšnou a vyhledávanou modelkou. Specializuje se zejména na předvádění spodního prádla. Od roku 2006 každoročně vydává nový kalendář s velmi sexy fotkami. Objevila se na titulních stránkách mnoha pánských časopisů, jako je například Arena, FHM, Loaded, Maxim, Zoo Weekly nebo Nuts. Kromě focení se Gemma věnuje také charitativním účelům.

Pro zajímavost:

Gemma Atkinson se pravidelně objevuje v žebříčku nejvíce sexy žen z celého světa.

Gemma Atkinson v PC hře

Gemma se objevila ve hře Command & Conquer: Red Alert 3. Zde se ujala role poručíka Evy McKenna, která ve hře bojuje proti Sovětskému svazu a Impériu vycházejícího slunce.

V roce 2007 se stala tváří Grand Prix Velké Británie. Podpořila také akci "On Yer Bike London" přes Tour de France.

Ze soukromí této sexy celebrity

Gemma je velmi sexy ženou, není se tedy čemu divit, když se kolem ní točí stovky mužů. Zažila románky s fotbalisty Alanem Smithem a nebo Christianem Donaldem. Zda-li v současné době je po jejím boku není nějaký muž, můžeme pouze spekulovat.

Pokochejte se krásou sexy Gemmy Atkinson v naší bohaté fotogalerii, které je umístěna pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Když do divadla, tak na improshow!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies