Vítězky Miss Internet 2007

Je za námi další ročník Miss Internet. Finále proběhlo opravdu netradičně, z jeviště se stalo zákulisí a dívky spolu s Kateřinou Hamrovou se připravovaly přímo před diváky. Jak dopadlo finále, které sledovali diváci až v chorvatském Darovaru?

Fotografie zachycující finalistky soutěže Miss Internet

Letošní finále bylo adrenalinovým zážitkem pro všechny. Dívky se v přímém on-line přenosu upravovaly přímo na jevišti, ať už se to týkalo líčení, stylingu vlasů či převlékání. Vše za účasti hudebních hostů, kteří finalistkám Miss Internet 2007 k získání ještě lepší image zazpívali. Úpravám před zraky všech se nevyhýbala ani Kateřina Hamrová, která se na blaněnském galavečeru předvedla v sexy image a extravagantním líčení.

Konečné výsledky Miss Internet 2007

MISS INTERNET 2007 - PAVLA AMBROZKOVÁ

Vítězkou Miss internet 2007 se stala příjemná blondýnka, studentka UP Olomouc - Pavla Ambrozková z Bohuňovic, která vystupovala pod soutěžním číslem 5. Pavla je usměvavou, přátelskou dívkou, možná proto si získala přízeň většiny.

Je cílevědomá a co nesnáší je lhaní, přetvářka a závist. K jejím nejoblíbenějším činnostem patří sport všeho druhu – od plavání, tance, cvičení pilates, kickboxu, až po jízdu na snowboardu. Ve volném čase si ráda přečte hezkou knihu, brouzdá na internetu, nebo si zajde do kina. Jak sama přiznává, závislá je „na vzduchu“, rodičích a příteli. Pokud se jedná o věci, které Pavlu Ambrozkovou charakterizují, pak je to tyčinka na rty (labelo), díky které je stále připravená na líbání:-) a mobilní telefon, díky kterému může být kdykoliv ve spojení s těmi nejbližšími.

A důvody, proč se do soutěže přihlásila? „Kvůli nové příležitosti, zkušenosti do života a možnosti splnění snu. Mým snem je žít život tak, aby byl prožit, abych byla šťastná, dosáhla svých cílů. Aby také samozřejmě já a i ostatní byli zdraví, to je dnes důležité,“ říká Pavla.

I. VICEMISS INTERNET 2007 - ANNA SVOBODOVÁ

Další vítězkou letošního ročníku je Anna Svobodová, která odvážně prohlásila, že miluje gripeny a sex! Ovšem musela se smířit s tím, že tyto vášně nelze spojit dohromady. Anna miluje jízdu na kole, je odhodlaná zúčastnit se závodů právě v tomto sportu, a to již v příštím roce. Neskrývá závislost na internetu, kde tráví spoustu času a jak sama říká, je "internetovej maniak". Letos se dokonce našla v paleografii.
Anna Svobodová je studentkou Univerzity Pardubice. Ráda fotí a nechává se fotit. Jejím snem je získání role ve filmu.

II. VICEMISS INTERNET 2007 - TEREZA NEČASOVÁ

Dvaadvacetiletá zajímavá brunetka z Prahy prohlásila již na začátku soutěže: „Chci vyhrát!. Miss Internet jsem zkusila, protože je to zajímavá soutěž, líbí se mi, že nehraje roli věk a váha. Myslím si, že tak by to mělo být. Mělo by jít o to, co žena nebo dívka vyzařuje a jak moc je zajímavá. Můj sen v nejbližší budoucnosti - dostat se do finále.“ Jak je z výsledků vidět, sen se Terezce splnil, na své umístění v letošním ročníku Miss Internet 2007 může být právem hrdá.

A vítězkou MISS INTERNET 2007 SYMPATIE se stala DANIELA BERGMANOVÁ.

Blahopřejeme!!!

Nyní nezbývá, než se těšit na další ročník soutěže Miss Internet, necháme se překvapit, co si Kateřina Hamrová na soutěžící připraví tentokrát. Ale jedno je jisté, nudit se určitě nebudeme! Energie a nápady ředitelce soutěže Miss Internet opravdu nechybí!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies