Víte, jak dostat v sexu to, co chcete?

Snad každý muž má svá tajná sexuální přání, která si touží splnit, v obavě před reakcí partnerky ale o svých touhách raději mlčíme. Naštěstí existuje spousta triků, díky kterým dosáhnete svého!

Fotografie muže, který je připoután na vodítko a ovládán ženou

Naznačujte

Při komunikaci se ženou můžeme využít jedné výhody – žena obvykle pochopí i letmé náznaky, takže jí své sny nemusíte líčit dopodrobna. Někdy postačí ponechat na viditelném místě časopis nebo katalog s erotickými pomůckami, které mají s vaším snem spojitost nebo – ještě lépe – s článkem, kde se o vámi vysněných praktikách píše.

Hrajte si

Pokud se slečna ani tak k ničemu nemá, vyzkoušejte taktiku „po čem toužím, sám dělám“. Zahrajte si hru, kdy co budete dělat partnerce, bude muset ona oplatit vám a naopak. Můžete také na lístečky oba napsat několik svých přání a pokusit si je pak splnit. Chytré je také vyprávět o erotickém snu, který se vám (jako) zdál.

Nebojte se mluvit

Samozřejmě nejlepším, i když pro mnohé nejtěžším způsobem, jak sdělit svá přání, je přímá komunikace. Pokud jsou vaše sny opravdu neobvyklé a oprávněně se tak bojíte reakce partnerky, nebojte se své obavy vyjádřit.

Pozor na touhy v podobě swingers párty nebo milování ve třech. Ne každá žena je schopna tuto představu skousnout, natož pak zrealizovat. Chtějte znát skutečné pocity a názory partnerky.

Pokud vám splní to, co chcete jen kvůli obavám, že by se vám pak nezdála „dost dobrá“, následné výčitky a negativní pocity by také mohl znamenat začátek konce. Nemyslete jen na sebe, chtějte i vy znát touhy své partnerky. Ostatně, tak můžete také konverzaci začít.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies