Samuraj.cz

Videokamera Canon DC230

Lukáš Kamp

DVD videokamera Canon DC230 se schopností záznamu na širokoúhlý formát má 35x optický zoom a je vybavena procesorem DIGIC DV II, což je nejvýkonnější obrazový procesor Canon.

Praktické funkce kamery Canon DC230

Mezi praktické funkce této DVD videokamery patří např. tlačítko rychlého spuštění Quick Start a intuitivní systém nabídek, kde je možno velmi snadno navigovat pomocí joysticku. Videokamera Canon DC230 nabízí funkce fotografování a nahrávání na disk a nahrávání na paměťovou kartu. Tento model také disponuje megapixelovým snímačem CCD.

Videokamera Canon DC230 nabízí 35x optický zoom a nahrávání přímo na DVD Obrazový procesor DIGIC DV II Komptabilitu s dvouvrstvými disky Dual Layer Megapixelový snímač Snadnou obsluhu a funkci rychlého spuštění Quick Start Procesor DIGIC DV II

Tento procesor používá vyspělou technologii redukce šumu, která vám zaručí kvalitnější a ostřejší obrazy. Také dokáže reprodukovat realistické, zářivé a živé barvy. Procesor také dovoluje současně nahrávat videozáznamy a fotografovat na paměťovou kartu, a to bez snížené kvality.

Technické parametry kamery Canon DC230

LCD panel: 2,7 palců
Stabilizátor obrazu: ano
Zoom digitální: 1000 x
Zoom optický: 35 x
Hmotnost: 400 g
Výška: 90 mm
Šířka: 54 mm
Hloubka: 128 mm

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.