Veronika Vařeková - olomoucká kráska

Kariéra Veroniky Vařekové se odvíjí jako z filmové balady o tom, jak kráska z Olomouce ke svému štěstí přišla. A podle všeho Veroničina cesta na vrchol ještě zdaleka neskončila...

Veronika Vařeková 3

Veronika Vařeková - místo studií modeling

Čechy a Morava jsou asi opravdu tím nejideálnějším místem pro zrod krásek, které při dobré shodě okolností obdivuje a uznává celý svět. Veronika Vařeková pochází totiž z Olomouce a do světa velké módy vzklouzla úplně mimoděk.

V devatenácti letech odjela studovat do New Yorku, ale okolnosti tomu chtěly, že se místo skript zabořila do modelů světových tvůrců a značek.

Veronika Vařeková - sexy Hanačka v plavkách

Pro svět módy byla objevena v jedné restauraci, kdy byla oslovena fotografem z modelingové agentury. Od toho okamžiku se ji začaly hrnout nabídky a z Veroniky Vařekové - studentky se stala Veronika Vařeková - celebrita.

Její definitivní zviditelnění po celém světě obstaral časopis Sports Illustrated, pro který v roce 2004 nafotila kolekci fotografií v plavkách a od toho okamžiku zná její jméno opravdu každý muž, milující krásné křivky.

Veronika Vařeková - hokejová abeceda

Všiml si ji mimo jiné i hokejista Petr Nedvěd, v té době dlouholetý účastník kanadsko-americké NHL a hezky po hokejisticku předvedl ukázkový seznamovací háček, kdy požádal o dovolení manželského držení na Karlově mostě, přičemž toto podražení Veroniččina srdce bylo takové, že ihned svolila s ním sdílet i něco více, než jen trestnou lavici.

A protože zde nebyl nikdo, kdo by tomuto svazku předvedl nedovolené bránění, Nedvěd s Veronikou Vařekovou plánují, že by zapracovali na mládežnickém mužstvu. Sice při této cestě museli přežít tvrdý krosček od bulvárních novin, ale zdá se, že spolu vydrží nejen ve třetí třetině, ale i v prodloužení, aniž by na písálky museli vytáhnout vysokou hůl.

Veronika Vařeková - u modelingu nezůstanu

Navíc Veronika Vařeková není určitě z té kategorie modelek, které by neuměly do pěti počítat. Ona to dokonce dovede ve třech světových jazycích (a nejen teda počítat), přičemž i toto na ní její obdivovatelé milují.

Ale ruku na srdce, i kdyby uměla čtvrté nářečí rodilých Papuánců, stejně se kolem ní muži točí zejména kvůli podobným kolekcím, jako byla ta plavková ve Sports Illustrated. Měli by si tedy ještě užít pohled na krásnou Olomoučanku, protože ona sama nepřipouští, že se bude modelingu věnovat do konce života.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies