Veronika Fasterová - barbína nebo sexy dračice?

Na svůj věk toho má Veronika Fasterová za sebou opravdu hodně. Alespoň podle toho, kolik už se o ní v médiích stačilo napsal. Většinou se jednalo o její fotky z Playboye, které vám nyní přinášíme i zde.

Modelka Veronika Fasterová při svém reklamním focení

Fasterová je podobná Barbie

Sexy blondýna Veronika Fasterová svým vzhledem připomíná panenku Barbie. Některé vyznavačky Barbie stylu podstupují mnoho plastických operací, aby se jejich vizáž co nejvíce podobala známé panence, krásné Veronice její blond dlouhé vlasy a krásnou tvář mohou jen tiše závidět.

Erotické fotky a videa z Veroniky Fasterové udělaly celebritu

Do podvědomí lidí se zapsala účinkováním v reality show Vyvolení. Netrvalo dlouho, co ji diváci pravidelně vídali v televizi a už internetem začaly kolovat její erotické fotky. K tomu přibylo pár erotických videí a z Veroniky se stala rázem celebrita.

Muži se na ni dívají rádi

Proslýchá se o ní, že je velmi hloupá a kromě focení ani nic jiného neumí. Svědčí o tom i fakt, že nebyla doposud schopna dokončit kadeřnickou školu. Kromě toho, že neustále dostává nabídky k focení (a jsou mezi nimi i ty do pánských časopisů), pokouší se moderovat. Na akcích však působí většinou spíše jako ozdoba, je totiž pravda, že diváky přitahuje a to hlavně tu mužskou část…

Bouřlivé vztahy – Fasterová a Holovský na nože

Není to dlouho, co Veronika Fasterová oznámila rozchod se svým přítelem Danielem Holovským, kterého poznala díky účinkování ve Vyvolených. V tomto italském vztahu plného hádek a někdy i násilí, se několikrát rozešli a znovu dali dohromady. Nyní je to definitivní.

Zdá se, že lépe se s touto zkušeností vyrovnává Veronika, která si už našla nového milence, samozřejmě se jedná o bohatého podnikatele. S Holovským se však stále nemůže vystát, hádají se při každém kontaktu a posílají si nepěkné vzkazy přes bulvární média…

Další zajímavé informace o sexy celebritách:

Eva Aichmajerová - sexy kráska s jižanským vzhledem

Slavné češky a jejich erotické fotky v časopise Playboy

Sexy Kateřina Kristelová - milenci, erotické fotky pro Playboy

Přátelská Courteney Cox

Madonna – sexy i po padesátce

Nejžádanější sexy modelky světa

Jak jde čas se slavnou Avril Lavigne, aneb z puberťačky se stala sexy kočka

Sexy Miss - Hana Svobodová

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies