Velikonoční soutěž o feromony Svádění

Velikonoce s sebou přinášejí také jarní vzrušující soutěž našeho partnera Svádění.cz. Probouzí se ve vás jaro? Začínají s vámi lomcovat touhy a libido? Obohaťte vaši sbírku erotických pomůcek a hračiček o dárkový set feromonů, ve kterém najdete, mimo samotné feromony, také masážní prsten, masážní drbátko hlavy či šikovný Tenga egg Spider. Čtěte dále a soutěžte s námi!

Fotografie polonahého zamilovaného páru, který se líbá

Pár stříkanců a je to! Feromony vám zaručí úspěch nejen u žen

Působení feromonůVíte, že existují parfémy, díky kterým po vás ženy budou doslova šílet Mnozí muži už je běžně používají a ostatní na jejich úspěch jen zírají s otevřenou pusou. Feromony mají velkou moc. Vstupte do světa atraktivity a úspěchu.

U motýlů to funguje…

Určitě si vzpomínáte na nudné hodiny biologie, při kterých si učitelka vyprávěla cosi pro sebe, zatímco vy jste po vzoru Dave Listera přimalovávali v učebnici knírky spermiím. A možná jste přece jen trochu dávali pozor a zjistili, že feromony jsou běžná chemická látka, která slouží k vábení samiček třeba u motýlů.

…a u lidí ještě lépe!

My sice obvykle nelétáme a nekuklíme se, jenže – feromony vylučujeme taky. Kdybychom se týden nesprchovali, měli bychom jich za tu dobu na kůži spoustu. Hygienickými návyky většinu z nich smyjeme a ty zbývající proto nemají takový účinek. Když ale feromony zvenčí doplníme, začneme ženy opět více přitahovat. A nejenom je. Díky feromonům na vás budou lidé reagovat pozitivněji, vstřícněji a přátelsky. Lépe se prosadíte, budete přitažlivější, ostatním s vámi bude příjemně.

Vaše tajemství, o kterém nikdo nebude vědět

Funkce feromonůVaše feromonové tajemství nikdo neucítí. Lidé feromony vnímají podvědomě. Naše čichové spektrum je nezachytí – feromony totiž působí výhradně na vomeronasální orgán (jednoduše VNO), který máme v nose. Z něj vedou nervové dráhy přímo do hypotalamu. Fakticky tedy feromony vnímáme, ale nevíme o tom. To je jedno z kouzel přírody.

Speciálně pro české a slovenské muže

Na trhu najdete spoustu vůní a parfémů, které mají feromonovou příměs nebo se tváří jako účinné feromony. Nevěřte jim. Feromonů je více druhů, ale pouze jeden jediný je opravdu účinný. Jmenuje se androstenon. Sami jsme otestovali spoustu kombinací a koncentrací a několik měsíců jsme běhali po českých klubech a diskotékách, abychom nakonec nabídli ten nejúčinnější feromon pro Čechy a Slováky.

Některé názory spokojených uživatelů

Feromon pro muže„Některé ženské se po mě doslova otáčely, při komunikaci byly uvolněnější. Moje holka reagovala velmi pozitivně.;-)“

„Trochu jsem si feromonu dal na krk. Pozoroval jsem, že kamarádka z jiné třídy kolem mě neobvykle často chodila a vyžadovala doteky (otírala se o mě, objímala mne, dávala si moji ruku na svoje břicho se slovy: „Sáhni si, jak mi kručí v břiše") - vždy to udělala a následně jakoby ve spěchu ucukla a odtáhla se.“

„Já pracuji jako obchodní zástupce a musím říci, že feromon mi poměrně dost pomáhá při práci (konzervativní ženy jsou poněkud uvolněnější) a jsem přesvědčen, že mi práce půjde lépe a lehčeji, ať už při jednání s muži či se ženami...“

Na našem diskusním fóru  najdete pozitivní zkušenosti mnoha dalších uživatelů feromonů a praktické rady, jak je používat.

Výstřelek? Ne, známá věc!

Existence feromonů je známa několik desítek let. Dlouhou dobu ale zabralo vědcům zjistit, jaké účinky mají u lidí. Po zjištění jejich pozitivních vlastností se s tématem feromonů u lidí doslova roztrhl pytel. V českých médiích jste se o feromonech mohli dozvědět na ČT, na Nově či ABC, psali o nich Novinky.cz, iDnes.cz, ČTK a další. Prokazatelné účinky feromonů potvrzují mnohé výzkumy a studie. My jsme jejich použití dotáhli do konce. Vymáčkli jsme z nich maximum a dali to do lahvičky. Náš tekutý úspěch nemá konkurenci. A tisíce kupujících už to dávno vědí. Přidejte se k nim. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies