Vaření pro muže - rychle a zběsile

Nejste mistr ve vaření, nezvládáte ani jednoduchá jídla? Než něco ukuchtíte, trvá to hodiny a snězeno máte za pár minut? Jestli je to i váš případ, čtěte dál. Postavte se na vlastní nohy! Stačí si proces vaření dobře zorganizovat.

Fotografie zachycující uzeniny, párky a zeleninu

Připravte se na všechny chyby, které se při vaření mohou nečekaně objevit. Vaření neznamená jen včas připravit chutné jídlo, staňte se profesionálem (nejen v kuchyni)!

Při vaření mějte plán

Nemusíte znát recepty zpaměti, ale plán potřebujete. Prohledejte ledničku, vyhoďte všechny zkažené potraviny (může se stát, že potřebnou ingredienci naleznete s plísní na povrchu). Hledání náhradního produktu nebo návštěva supermarketu vám zabere další hodinu... i když výhody to má, co když potkáte zdařilou kopii Aleny Šeredové?

Vaření - shromažďujte ingredience

Věci, které k vaření budete potřebovat shromažďujte na 1 místo. Množství ingrediencí si předem odměřte. Pro urychlení procesu bodu varu (při vaření těstovin, apod.) doporučujeme předehřát vodu v mikrovlnce. Přijde rychleji k varu než na sporáku. Během ušetřeného času opepřete svůj sexuální život...

Robot - váš věrný pomocník (nejen) při vaření

Ruční krájení cibule a jiných „nesmyslů” nechte na starších a zkušenějších. Použijte robota, zbavíte se až 15 zbytečně promeškaných minut.

Uklízejte během vaření

Udržujte čistou pracovní plochu, o to míň práce budete mít k závěru. Nechte odmočit pánev, během přípravy opláchněte misku apod. I když uznáváme, že takové prohlížení naší sexy rubriky je o něco zajímavější...

Horký tip k vaření - dejte „sáčkům” chuť

Když už vás nic jiného nenapadá a máte ve spíži množství sáčků (od polévek až po omáčky) dejte instantním pokrmům alespoň přírodnější chuť. K hlavnímu jídlu přidejte osmažené kousky masa na cibulce, do polévek třeba osmažené malé houstičky. Využijete skladované polotovary, dáte jim nádech chuti „jako od maminky” a nebude vás to stát tolik práce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies