Vánoční soutěž aneb erotika doma

Samuraj spolu s e-shopem www.erotikadoma.cz a pro vás připravil velkou vánoční soutěž o hodnotné ceny. Poradíme, jak vyhrát luxusní dárek pro vaši partnerku aniž by vás to stálo více, než jednu odpověď prostřednictvím elektronické pošty! Čtěte dále!

Fotografie dámského vibrátoru

erotický oblečekVánoce jsou za dveřmi a vy si stále lámete hlavu s tím, co koupit vaší krasavici Máme pro vás jeden tip! Překvapte ji nějakou pěknou hračkou do ložnice, teď navíc v nádherném vánočním balení! Velký výběr nabízí náš nový partner a sponzor, portál erotikadoma.cz/. Tady si jistě každý najde to své! Pokud si zde něco objednáte, firma vám vše diskrétně doručí. Před Vánoci dokonce s malým dárkem jako bonus! Najdete tady široký sortiment od nafukovacích pan přes značkové vibrátory až po anální hračky. Pro fandy BDSM a clinic sexu se nabízí široká nabídka nejrůznějších vzrušujících pomůcek. K mání je také erotické prádlo pro muže i ženy, včetně sexy převleků. A pánové, kdo z vás by nechtěl, aby vám do postele přinesla pivo nebo drink sexy barmanka z obrázku nebo sexu chtivá ošetřovatelka Namítáte snad, že na sex nemáte chuť Objednejte si afrodiziaka! A jestliže na erotikadoma.cz/ nenajdete to, co jste si přáli, stačí kdykoli zavolat do poradny, jejíž číslo najdete na webových stránkách. Tam vám rádi a ochotně s výběrem pomohou. Tento luxusní sexshop zkrátka nabízí kvalitní zboží za rozumnou cenu.

 

Ještě žádného pomocníka či hračku do postele nemáte

vibrátor Delight Nevíte, oč přicházíte! S pomocí malých erotických zázraků krásně zpestříte vaše postelové hrátky a vrátíte vašemu dovádění šťávu. Každý si určitě najde svou oblíbenou pomůcku, jak páni, tak i dámy. Budou se vám natolik zamlouvat, že si to již bez nich nebudete umět představit! Pozor, všechno má své meze. Především pánové, nedovolte, aby takový pomocník uspokojil partnerku lépe a častěji nežli vy.

 

Samuraj doporučuje: Vyzkoušejte Mucker!

vibrátorDva v jednom Ani zdaleka ne! Tento vibrátor typu Hi-Tech, s příhodným označením Mucker, je dokonce čtyři v jednom! Fialový šikula se skládá ze čtyř funkčních částí. Nechybí elektromotorek dodávající potřebné vibrace pro tělo. Střední část vibrátoru skrývá druhou funkci. Je tady kapsa, která obsahuje několik desítek kuliček, ty jsou pomocí vrtulky rotující uprostřed kapsy rozháněny do všech stran. Díky této funkci se na povrchu vibrátoru tvoří hrbolky rotující po obvodu vibrátoru zprava do leva. Vibrátor má také hlavičku z jemného gelového materiálu. Hlavička se během používání vyklání mimo vlastní osu vibrátoru, opisuje tedy nepravidelný kruh. Čtvrtou funkci plní malinkatý gelový štěteček, samozřejmě také vibruje. Štěteček intenzivně stimuluje klitoris. Pořiďte fialového kamaráda vaší partnerce a zajistíte extázi pro vás oba.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies