Vánoce se stylovými dárky

Vánoce už klepou na dveře a je na čase přemýšlet, jakým originálním dárkem potěšíme letos své nejbližší. Inspirujte se našimi tipy na vánoční dárky určené zejména pro muže.

Fotografie myši k PC vypadající jako hamburger

Stylový vánoční dárek - myš k PC v extra designu

Počítačová myš je nejen důležitou součástí vašeho počítače, ale také věc, u které si designeři mohou vyhrát s jejím tvarem. Proto také můžeme zakoupit počítačovou myš třeba ve tvaru hamburgeru, která je přímo k „nakousnutí“. Nejenže tímto praktickým a zároveň stylovým dárkem potěšíte osobu kterou máte rádi, ale také si na Vás při každém kliknutí vzpomene.

Tip na vánoční dárek - originální flash disky

Dalším skvělým dárkem mohou být flash disky. Flash disk je vlastně přenosná pamět, do které můžete ukládat z vašeho počítače různá data. I tyto malé zázraky mohou vypadat stylově a stanou se tak vhodným dárkem. Tyto disky mohou mít tvar nějakého zvířatka, kostky puzzle, chilli papričky, nahé ženy či muže, nebo třeba auta.

I klávesnice k počítači na Vánoce potěší

Také klávesnice nemusí být fádní a nudná. Stačí se jen rozhlédnout po specializovaných obchodech, ve kterých naleznete originální počítačové klávesnice různých barev, tvarů a funkcí. I když si řeknete, že s klávesnicí nikoho nepotěšíte, mýlíte se. Pokud vyberete tu správnou a správně „stylovou“ uděláte osobě, které chcete dopřát krásné Vánoce, určitě radost.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rugby – sport pro drsňáky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies