Valentýnská romantika plná barev

Zamilované páry už se nemohou dočkat, až nastane svátek lásky, Valentýn. Vytvořte si v tento den zamilovanou atmosféru a prožijte ho tak, abyste na něj ještě dlouho vzpomínali. Jak, to vám poradíme v následujícím článku.

Angelina Jolie

Inspirace na Valentýna

Každý z nás přemýšlí, jak strávit Valentýna se svou milovanou polovičkou, aby byly obě strany spokojeny. Pokud se chystáte zůstat v pohodlí domova, máme pro vás pár tipů, které rozhodně váš společný večer patřičně okoření. Jak prožijete valentýnské odpoledne, necháme pouze na vaší fantazii. Co se však týká svátečního večera, nechejte se inspirovat barvami intimního osvětlení, které dodají vášnivé noci opravdový šmrnc.

Fialové intimní osvětlení

Pokud ji máte rádi, vytvořte si osvětlení v barvě fialek, květinových královen vůně. Možná si říkáte, že studená barva se k zamilovaným hrátkám nehodí. Nenechte se však zmýlit. Tato barva působí velmi blahodárně na nervový systém. Je také symbolem srdečnosti. Lidé, kteří mají rádi fialovou, mají mnohdy sklony k velké fantazii. No, uznejte sami. Taková fantazie při valentýnských hrátkách nezůstane nevyužita…

Červené  intimní osvětlení

Tato barva patří mezi neoblíbenější. Každý ví, že červená je barvou lásky a vášně. Znamená pohyb a pozitivní myšlení. V neposlední řadě v člověku vzbuzuje velkou energii, kterou o valentýnské noci nepochybně zužitkujete.

Oranžové intimní osvětlení

Je taktéž barvou, která je velmi vhodná pro povzbuzení romantické nálady. Podobně jako červená, podporuje vnitřní energii. Také podporuje kreativitu a v neposlední řadě vzbuzuje a prohlubuje pocity štěstí. Pokud jste se rozhodli pro některou z těchto barev, věřte, že si užijete noc plnou romantiky a vášně. Nezapomeňte si však předem intimní osvětlení opatřit a vyzkoušet, ať se vaše premiéra podaří se vším všudy.

Kde sehnat barevné osvětlení?

V obchodech, kde prodávají svítidla, jistě najdete mnoho různých variant barev osvětlení, například lampičky, které mimochodem v domácnosti určitě využijete. Nejen že jsou praktické, ale v dnešní době si také můžete vybrat z mnoha skvělých designů. Jestliže chcete zvolit levnější variantu, na každém kroku jsou dnes k dostání barevné žárovky, a ty se navíc vyrábějí i v mnoha různých odstínech, které můžete využít při spoustě jiných příležitostí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies