Už nikdy více nahá Pamela??

Připadá Vám to absurdní asi jako že Vaše matka přestane říkat: "Já jsem ti to říkala?" Není divu! Sexbomba, která se od jakživa živila hlavně focením jejího krásného, i když umělého těla, se rozhodla, že se kvůli svým dětem už nikdy nesvlíkne! Ať to dopadne jak chce, u nás ji dostanete na talíři úplně nahou už dnes!

Herečka Pamela Anderson nahá na fotografii

Co se Vám vybaví, když se řekne Pamela Anderson? Většina lidí by asi odpověděla kozatá blondýna z pobřežní hlídky, ženská co se ráda ukazuje a nebo třeba sexy čtyřicátnice s úžasným tělem...

Pamela se ale rozhodla, že se o ní bude mluvit jako o zodpovědné matce a seriózní herečce, jejíž pikantní historii všichni rádi zapomenou. Její dvě děti mají totiž údajně problémy ve škole - ostatní se jim vysmívají a mávají před očima porno nahrávkami s jejich matkou. Jak asi vysvětlí dvěma sotva teenagerům, proč se na videích vlní kolem spousty chlapů, že to, co vidí není reálné, všechno bylo jen pro peníze a ve skutečnosti je opravdu jejich hodná maminka? Hodně štěstí C.J.!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies