Utužujte mozek sexem

Čeká vás důležitá zkouška, závěrečné zkoušky v autoškole či dokončení důležitého projektu v práci? Leze vám to učení a soustředění už na mozek a máte pocit, že do hlavy snad nedostanete žádnou další informaci? Řešení existuje v podobě sexu.

Zdroj: www.flickr.com

Je třeba dopřát si pravidelný sex

Užíváte si se svou partnerkou pravidelně? Pak na sobě určitě pociťujete pozitivní účinky sexu a se soustředěním a učením nemáte žádný problém. Podle vědeckých poznatků příjemná soulož podporuje růst mozkových buněk. Potřebujete, ať vám to pálí? V tom případě hurá na to.

Strašidelné smršťování mozku

Vyvarujte se nepříjemným pocitům, stresu a úzkosti, protože vedou ke zpomalení růstu mozkových buněk a dokonce ke smršťování mozku. Asi se nikomu z nás nepovede tyto negativní vlivy z našeho života úplně vyloučit. Zmírnit je lze opět sexem, což bylo experimentálně prokázáno.

K čemu došli vědátoři?

Vědci z Princeton University se rozhodli potrápit skupinu hlodavců. Hlodavce po nějakou dobu vystavili stresovým podmínkám a některým zároveň odepřeli pohlavní vyžití. V průběhu pokusu, vědci všem hlodavcům měřili hladinu glukokortikoidu, stresového hormonu v krvi a také zjišťovali, zda se mění velikost mozku a rostou v něm buňky. U jedinců, kteří si nemohli pravidelně užívat, byla prokázána zvýšená hladina stresových hormonů glukokortikoidu. Vysoká hladina těchto hormonů vedla k silnému poškození mozku. U zvířat, kterým bylo umožněno řádit dle libosti, nebyla hladina stresových hormonů tak vysoká. Zvířata netrpěla ani úzkostí a jejich mozkové buňky vesele rostly dál. Z toho plyne, že stres je opravdu zabijákem mozkových buněk, ale pokud ho budete řádně vyvažovat erotickými hrátkami, mozek se vám zaručeně nesmrští.

Einstein z vás nebude

Neberte výzkum příliš vážně. I když budete souložit třeba sedmkrát za den, druhý Einstein se z vás pravděpodobně nestane. Někteří vědci a vynálezci prý neměli to štěstí uspokojit ženu, natož pak sebe, ale společnost by si nikdy netroufla říct, že jejich mozky byly smrštěné či zakrnělé.

Pouhé slovo naruší soustředění

Schopnost soustředění a relaxace si můžete procvičit na přístroji Mindball, zároveň mozkové schopnosti posílíte a odbouráte stres. Přístroj na obrazovce ukazuje linky aktivity pravé a levé mozkové hemisféry, čím více se linky blíží k nulové hodnotě, tím je síla mozku větší. Stačí jediné slovo - sex - a linky se spolehlivě od nulové hodnoty vzdalují.

Během orgasmu nám to extra nemyslí

Orgasmus způsobuje únavu, která je zřetelná u mužů i žen, vyžaduje aspoň krátký odpočinek. Únava je připisována hormonu prolaktinu. Vědci v Nizozemí zkoumali co se děje v mozku během orgasmu. Díky magnetické rezonanci a pozitronové emisní tomografii zjistili, že mužský i ženský mozek mají během orgasmu stejné chování. Rozsáhlé mozkové oblasti mozkové kůry během orgasmu utlumí svou aktivitu. Tím pádem řešení početních případů nechejte na později.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies