Umíte si udržet holku? My víme, jak na to!

Konečně jste ji získali a myslíte si, že můžete složit ruce do kapes a užívat si vztahu. Omyl! Pokud chcete, aby vám to vydrželo, musíte o svůj nový objev od začátku důkladně pečovat.

Černobílá fotografie, kdy muž objímá zezadu svou partnerku

Jak na to - pište, telefonujte

Romantické začátky jsou obvykle nejkrásnější částí vztahu. Nezpackejte to a nemyslete si, že když se týden neozvete, budete vypadat jako frajer, který má zájem také o jiné věci než o ní. Ideální není ani přemíra smsek a telefonátů, která poukazuje na to, že vás má jistého. Držte se zlatého středu, občas napište, zavolejte, přiznejte, že se vám stýská. Nedožadujte se okamžité odpovědi, působí to zoufale.

Jak na to? Lichoťte jí

Ženy zbožňují lichotky, to víme všichni. Říkáte si, proč chválit holku, které musí být jasné, jak je krásná? Pak si jen myslíte, že znáte ženy. I ta největší sexbomba potřebuje neustále ujišťovat, že je pro svého přítele žádoucí. Zatímco pro vás je partnerka absolutním ideálem, jejím snem, jak by chtěla vypadat, může být nějaká pro ni mnohem krásnější herečka či zpěvačka. I v případě, že máte tu čest se sebevědomou a vyrovnanou ženou, na lichotky nezapomínejte. Ale stejně jako v případě telefonátu je užívejte upřímně a s mírou.

Jak si udržet holku? Dárky!

Kdo by neměl rád dárky? Květina je projevem lásky, bonboniéra vyjadřuje, jak je pro vás vaše přítelkyně sladká. Nejkrásnějším darem jste pro ni pochopitelně vy, ale pokud zjistíte, co má nejradši a podle toho dárek vyberete, pochopí, že vám opravdu záleží na tom, aby byla šťastná.

Jak na to? Mluvte s ní o ní

Pravým jménem lásky je zájem. Pokud na schůzkách mluvíte jen o sobě, působíte dojmem egoisty, který se rád poslouchá. Pokud mluví ona, nemluvte vy. Pamatujte si, co říká. Jestliže se po desáté zeptáte, kde že to pracuje, svědčí to o laxním přístupu, který už příště nemusí chtít zažít.

O bejvalce stručně

Pokud se bude ptát na vaši bývalou přítelkyni, vyjadřujte se stručně a jasně. Dlouhé povídání o vašem vztahu by v ní mohlo ponechat podezření, že jste se ještě nezbavil minulosti a potáhnete ji sebou i do dalšího vztahu. Nikdy svou novou přítelkyni nesrovnávejte se současnou, i kdyby to bylo myšleno v dobrém! Např. věta: „Tohle měla Jana taky ráda,” vaši přítelkyni dvakrát nepotěší.

Jak na to - ponechejte jí (i sobě) svobodu

Ponechejte své přítelkyni čas i prostor pro její koníčky a přátele. Nebuďte na sobě závislí, závislost je ničitelkou lásky. Nechejte vše volně plynout a spojujte své koníčky a přátele postupně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies