Účinná afrodiziaka aneb svádění může začít

Afrodiziaka mají podporovat milostnou touhu a sexuální vzrušení, ale dávejte pozor na jejich nadměrné užívání. Na každého fungují individuálně, proto jsou někteří jedinci z jejich užití zklamaní. Kromě těch, která si můžete objednat na internetu, existují i moderní přírodní afrodiziaka, která najdete hned v kuchyni.

touha

Věděli jste, že afrodiziakum je termín z řečtiny?

Bohyně lásky, krásy a plodnosti Afrodíté se podepsala nad vznikem prostředku k povzbuzení sexuálního vzrušení. V mnoha filmech byla vidět příprava nápojů lásky, které ženy podávaly mužům.

Jaké elixíry lásky jsou k dostání dnes?

Kapsle

 

Rychlá pomůcka. Stačí jen zapít vodou a za chvíli se člověk cítí nakopnutý. Většinou existují stejné kapsle i pro ženy. Takže pánové, pokud v tom nechcete být sami, pořiďte kapsle i partnerce.

 

Populární jsou kapsle z kotvičníku zemního. Kotvičník je úžasná bylinka, nejen že má několik léčivých účinků, zvyšuje i hladinu testosteronu a mužskou plodnost. 

 

Španělské mušky

 

Jedno z nejoblíbenějších afrodiziak. Španělské mušky se prodávají ve formě kapek a jsou vhodné pro muže i ženy. Kapky se aplikují pod jazyk. Dbejte na správné dávkování a dávky nepřekračujte. Většinou se doporučuje kapky užít půl hodiny před plánovanou aktivitou.

 

Chřest

 

Chřest je úžasnou pochoutkou a dá se připravovat na několik způsobů. Co víc si přát než tuto delikatesu na večeři v podvědomí, že má blahodárné účinky. Chřest totiž při větší konzumaci působí jako přírodní afrodiziakum!

 

Vanilka

 

Vanilka je úžasné afrodiziakum. Jedna ze složek vanilky je totiž příbuzná lidskému feromonu. Takže se nedivte, že ženy sahají po parfémech, které obsahují výtažek z vanilky.

 

Pokud si zvolíte přírodní cestu, existuje celá řada superpotravin, které mají afrodiziakální účinky, stačí si jen zajít na pohodovou večeři. Jestli si věci nakupujete, vždy dodržujte dávkování, aby vám afrodiziaka zbytečně nezpůsobila problémy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies