Samuraj.cz

Trendy účesy pro rok 2008

Kateřina Řehořová

Tak co pánové, jaké si myslíte, že jsou letošní rok moderní účesy? Krátké, dlouhé, červené, zelené a nebo vícebarevné vlasy? Přečtěte si náš článek, v něm se dozvíte, co je letos IN.

Trendy jarní účesy pro muže

Zajímá vás, jak budou vypadat letos na jaře módní účesy pro muže? Jaro je čas pro znovuzrození, omlazení a právě krátké vlasy jsou tím pravým. Trendy jsou zvednuté ofiny a nebo také rozcuch na týlu hlavy. Postačí zručnost, trocha gelu a alespoň trocha času po ránu, aby byl výsledek opravdu stylový. 

Trendy letní účesy pro muže - v módě jsou stále krátké vlasy

Jaké budou trendy účesy v létě? Co se týče krátkých účesů u mužů, ty snad nikdy nevyjdou z módy a tak tomu bude i letošní léto. Během parných letních dní je kratší sestřih vlasů pohodlnější. Pokožka hlavy lépe dýchá a také se o mnoho méně potí.

Trendy podzimní a zimní účesy pro muže

Na podzim a v zimě se budou opět nosit trochu delší vlasy, nejlépe upravené s pomocí gelu. Do popředí se opět dostávají asymetrické účesy a také jemně zakulacené ofiny. U asymetrie musí být viditelný rozdíl mezi jednotlivými délkami vlasů. Co se týče barvení vlasů, na to letos zapomeňte, barvení je letošní rok out. 

Účesy 2008 pro muže – nechte se inspirovat celebritami

Pokud chcete se svými vlasy experimentovat, nechte se inspirovat známými módními ikonami, jako je například David Beckham či Brad Pitt – pokud tedy chcete být IN, neváhejte, tyto dvě celebrity jdou zaručeně s módou.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.