Trendy spodní prádlo pro rok 2010

Následujete módní výkřiky nebo se oblékáte ve stylu „tohle stačí“? U spodního prádla je význam módy dvojnásob důležitý, přesvědčte se sami a překvapte svou partnerku novým kouskem.

Fotografie zachycující pánské spodní prádlo boxerky

<!-- -->

Spodní prádlo je stejně důležité, jako upravené nehty

Módní trendy už dávno nesledují pouze ženy, ale slušný počet příznivců se objevuje i v řadách mužů. Pokud čtete tyto řádky, jistě patříte mezi ně a výběr oděvů, včetně spodního prádla, má pro vás velký význam. Spodní prádlo je stejně důležité, jako upravené vlasy či nehty. Pokud vám padne do oka pěkná žena, která ale bude mít ohlodané nehty, bude vás stále přitahovat?

Stejný význam má tedy i spodní prádlo. Pokud se vaše partnerka má před vámi svléknout do spodního prádla, podle pěkného zevnějšku očekáváte, že podobný skvost se ukrývá i pod oděvem. Co ale přijde, jestliže je to naopak? Dokázali byste takové zklamání přejít? Způsob, kterým hledí partnerka na vás, je podobný. Všeobecně se ví, že muži na svůj vzhled nedbají tolik, jako ženy, nicméně spodní prádlo o vás řekne víc, než byste čekali.

Boxerky, slipy nebo tanga?

Každému muži padne a sedne jiný druh spodního prádla. Rok 2010 se ale může tak trochu pyšnit docela novým objevem, kterým jsou push-up boxerky, slipy i tanga. Když si ženy mohou oblékat push-up podprsenky, proč by muži nemohli opticky zvětšit objem svého rozkroku? Princip tohoto pánského push-up spodního prádla spočívá, stejně jako u dámského prádla, ve vložení obyčejné a nenápadné výplně. U každého prádla je kapsička, do které se výplň vloží. Z prádla nevyzařuje vulgárnost, naopak působí velice decentně.

A protože ve spodním prádle se nemůžete procházet například po pláži či v bazénech, můžete si pro tyto příležitosti zakoupit push-up plavky. Máte snad dojem, že už je to přehnané? Nikoliv, vaše sebevědomí malinko stoupne a vy se budete cítit mnohem lépe. V naší galerii si můžete prohlédnout pár tipů na push-up novinku a inspirovat se před nákupem spodního prádla. Uvidíte, že vaše partnerky budou touto změnou nadšeny.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies