Transsexuální barbie Amanda Lepore!

To, co vidíte dole na obrázku, bylo původně chlap. Chirurgická kudla, kila botoxu a silikonu z něj udělali tohle. Použít v tomto případě výraz žena by bylo trochu přehnané, v lepším případě se dá mluvit o karikatuře barbie. Přesto je Amanda zavedenou modelkou a o zakázky a fanoušky nemá nouzi.

Fotografie blonďaté ženy s obrovskými červenými rty

Žena -ideál

ninemsn.com.au

Když chlap zatouží změnit pohlaví, může to skončit všelijak. V horším případě i takhle. Amanda svou touhu po ženskosti hnala do krajnosti: poprsí jak protitankový kryt, zadnice připomínající kytovce, rty zvící michelinky… A přitom na začátku její ženské proměny jí to docela slušelo. Dnes už na jejím těle není snad nic, co by nebylo předěláno (i několikrát), lícními kostmi počínaje a žebry konče.

Všestranná Amanda

Protože i transka připomínající maškaru se musí něčím živit, přilípla si Amanda nálepku umělkyně. Pod tu se toho schová docela dost, třeba její zpěv. Vskutku, Amanda už nazpívala několik songů, i album už má za sebou. Taky zabrousila do světa módy a navrhla vlastní parfém. Jako modelka se objevila v několika kampaních a je múzou fotografa Terry Richardsona a Davida LaChapelle.

Amandino soukromí

remezcla.com

Jako drb vám můžeme naservírovat, že její nejlepší kámoškou je Pamela Anderson (hádejte, jaké asi tak mají společné zájmy a koníčky). V 17, už jako Amanda a ne Armand, jak původně znělo její jméno, se provdala za synka z bohaté rodiny a vedla život znuděné předměstské paničky. Pak ovšem přesídlila do New Yorku, a to bylo, panečku, jiné kafe! Začátkem 90. let se Amanda se stala tím, co se v angličtině označuje jako nightlife figure a její kariéra dostala grády.

Diblíkem navždy

Mimochodem, Amandě je 44. A jasné je, že nezestárne ani o den, vrásky, šediny, povadlá kůže, to všechno bude bez milosti vykucháno, vytaženo nebo vypnuto. Prostě ve svých očích to bude už napořád prsatá blondýnka s plnými rty, dlouhými řasami a krásnou postavou. Sexbomba.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dnešní "zbraně budoucnosti"
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies