Transplantace vlasů

Vlasy jsou odjakživa lidská chlouba a jejich vypadávání může být pro mnoho lidí deprimující. Jedním ze způsobů, jak získat zpět svůj mužný vzhled, je transplantace vlasů.
Fotografie muže smějící se potutelným úsměvem

Muži, vlasy...a pleš

Žádný muž nechce mít na hlavě to, čemu se říká pleš. Na trhu existuje mnoho druhů výrobků, které by vám měli zaručit rychlejší růst vlasů a podobně. Většina z nich však bohužel nefunguje.

 

Jedna z kvalitních metod je transplantace vlasů.Ta se provádí už celých třicet let a lékaři s ní mají velké zkušenosti. Ve většině případů se k vyplnění holých míst na hlavě používá přenos vlastních vlasových štěpů či mikroštěpů, které se odebírají z týlní oblasti.

 

Uplatňuje se zejména u mužů s klasickým vypadáváním vlasů.

Vypadávání vlasů - proč mužům padají vlasy?

Ztráta vlasů je způsobena několika vlivy, především stárnutím, změnami v hormonálních procesech a dědičnými dispozicemi. Vypadávání vlasů může být také důsledkem popálení nebo traumaty. V takovém případě bývá zákrok považován za rekonstrukční. Léčba pak může být hrazena pojišťovnou.

Vlasy, trasplantace vlasů - co se děje po operaci?

Po ukončení operace je na hlavu přiložen sterilní elastický obvaz, který chrání sešitou ránu v místě odběru štěpů v týlní oblasti a vsazené štěpy, navíc brání výraznějším otokům v místě transplantace.

 

Obvaz se dá sundat obvykle druhý až třetí den po transplantaci a pak si konečně můžete umýt své nové vlasy. Plnohodnotný růst vlasů začíná až po delší době od zákroku a výsledek transplantace lze hodnotit až po 5 – 6 měsících od zákroku.

Móda a trendy - stylová image muže:

Nový trend – muži rádi rozhalenky

Právě letí termokošile s klimatizací!

Hodinky – jak si má muž vybrat?

Pánská móda - zákony obleků

Image muže – je libo bradku?

Automobil prozradí vaší image

Žabky pro muže jsou stále populárnější

Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Kšiltovky - stačí si jen vybrat

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies