Tohle vás v posteli udělá ještě lepším!

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak si užít ještě vášnivější sex? Jak ji překvapit, uspokojit a v čem být lepší než ostatní?

zadek ženy

Zkoušejte nové polohy

Možná si říkáte, že misionář a sex zezadu je super, ale někdy už tak trochu nudí. Rozšiřte si zásobu poloh a váš sex bude mnohem hravější a zajímavější.

Dělejte to i mimo postel

Sex v posteli je skvělý a navíc pohodlný, ale je to stereotyp. Vytáhněte ho i jinde, začněte třeba v koupelně nebo kuchyni. Také na veřejnosti to může být docela vzrušující, strach z odhalení vám pěkně zvedne adrenalin a to vás zaručeně rozpálí tak, že na takový sex jen tak rychle nezapomenete.

žena v koupelně

Bavte se s partnerkou o svých i jejích choutkách

Když si budete pravidelně například u sklenky vína povídat o svých choutkách, okořeníte tím váš sexuální život a navíc budete vědět, po čem ta vaše touží. Nebojte se jí zeptat, jak by si to přála, ať příště víte, jak jí to co nejlépe udělat.

Buďte na ni hodný i zlý

Romantika a něha by měla být samozřejmostí v každém vztahu, ale co takhle si i pořádně zařádit. Buďte na ni zlý a vybavte se. Pořiďte si provaz, pouta, hračky, olej, zapalte svíčky. Vaše partnerka ocení, když se na ni připravíte a dáte vašemu sexu nový rozměr.

Nikdy na ni nezapomínejte

Snažte se ji vždy maximálně uspokojit, nezapomínejte na předehru, to ale neznamená, že na to někdy nemůžete vlítnout, prostě to střídejte, experimentujte a vnímejte!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies