Tlaková myčka neboli vysokotlaký čistič

Proč byste si měli pořídit tlakovou myčku? Není to jen další zbytečnost, kterou někam uložíte a už si na ni nevzpomenete. Díky tlakové myčce budete mít dokonale čistou zahradu, okolí domu a dokonce s ní i mnohem lépe vyčistíte své auto.

Tlaková myčka - s ní se zbavíte jakékoliv špíny a nečistot

 

Tlakové myčce se také zkráceně říká “wapka”. Jedná se o kompaktní stroj s čerpadlem, který je ještě opatřen hadicí a vysokotlakou tryskou, která odstraní veškerou špínu. Zbaví vás i odolných nečistot. Můžete ji použít k umývání auta, motorky, zahradního nářadí, jízdního kola, ale i fasády, okapů, bazénu, střešní krytiny, zahradního nábytku či dlažby. Využijete ji téměř na vše.

 

Vysokotlaký čistič je skvělý a nepostradatelný pomocník. Stačí ho jen připojit ke zdroji vody. Do vysokotlakého čističe se nepustí voda, uvnitř se zvýší její tlak a pak je vypouštěna tryskou. S tlakovou myčkou musíte umět manipulovat, jinak se tím velkým tlakem můžete i zranit.

 

Výhody tlakové myčky

 

  • Ušetříte spoustu času. Jak takové čištění pomocí tlakové myčky vypadá? Jednoduše stříkáte vodu, která je vysoce natlakovaná a má také vyšší průtok, a proto vše vyčistíte až 5x rychleji než s obyčejnou zahradní hadicí.
  • Zjednodušíte a zrychlíte svou práci na zahradě. Vysokotlaký čistič vše zvládne rychleji, ušetříte až několik hodin, což znamená vyšší produktivitu za kratší čas.
  • Dosáhnete i úspory vody. Ačkoliv to tak nevypadá, tlaková myčka vám spotřebuje mnohem méně vody než klasická zahradní hadice. Tlaková myčka za 1 hodinu spotřebuje asi 400 - 1200 l vody, kdežto zahradní hadice spotřebuje 4000 - 5000 l vody. A to je opravdu velký rozdíl.
  • Další výhodou tlakové myčky je fakt, že prodloužíte životnost všemu, do čeho jste kdy investoval - automobil, nákladní vozidlo, chodníček a podobně. Všemu, co je udržováno v čistotě, se prodlouží životnost.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies