Tipy na letní dovolenou speciálně pro muže!

Poslední sníh pomalu mizí a před námi se znovu otevírá sezóna dovolených. Pro muže, kteří neví, kam vyrazit, přinášíme několik užitečných tipů.

Fotografie zachycující lidské nohy v jeansech a ležící na lavičce

Muži a pivní dýchánky

Letní dovolená je sice ještě relativně daleko, těch pár měsíců už ale uplyne jako voda, a tak přichází čas o dovolené alespoň přemýšlet. Jak ji strávíte vy?

Jednou z možností je sbalit se a na několik dní odjet pryč s partou kamarádů. K těmto účelům jsou vhodné kempy nebo chaty s přístupy k vodním plochám, ať už přírodním nebo třeba k bazénu. Nedílnou součástí takového výletu s kamarády jsou večerní posezení u piva, které mnohdy začínají již v brzkých odpoledních hodinách.

Amsterodam – sex a jiné nešvary

Pro mladé české muže se poslední dobou stal vysněným turistickým cílem Amsterodam. Nizozemské hlavní město nabízí turistům velké množství vyžití, mimo jiné také v oblasti sexu. I přes omezení licencí pro noční kluby jich je ve městě stále dost a svobodní muži z celého světa se sem jen hrnou.

Sportovní akce a hudební festivaly

Jarní i letní sezóna sebou opět přináší řadu akcí pod otevřeným nebem. S open–air akcemi se u nás v posledních letech roztrhl pytel a mezi lidmi jsou stále populárnější. Desetitisícové návštěvy hudebních festivalů to jen potvrzují.

Léto přináší i možnost shlédnutí některých divadelních her pod širým nebem. Tato představení mívají jedinečnou atmosféru.

Adrenalin naplno

Vyznavači extrémních a adrenalinových sportů si v létě opět přijdou na své. Vyzkoušejte například bungee jumping. Skákat můžete na mnoha místech v České republice. V rakouském Innsbrucku ale nabízejí příležitost skočit ze 192 metrů vysokého dálničního mostu, což ho dělá nejdelším bungee jumpingem v Evropě.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies