Tip na vánoční dárek – budík, který Vás zaručeně vzbudí!

V dnešním článku Vám představíme originální a zároveň praktický vánoční dárek – neodbytný (chcete-li nedobytný) budík, který Vás zaručeně vzbudí hned napoprvé. Věřte, že s ním půjde ranní vstávání opravdu samo...

Fotografie dvoukoláku Clocky v modrém provedení

Ospalcům odzvonilo!

Je 6:00 hodin ráno a právě Vám zvoní budík, který Vás upozorňuje na to, že je čas vstávat. Vám se ale vůbec nechce, a raději si chcete ještě chvíli přispat. Co uděláte? Ano, budík jednoduše zaklapnete, otočíte se na druhou stranu a v klidu spokojeně podřimujete dále.  Pokud Vás bude budit Clocky (tak se tato novinka jmenuje), tak věřte, že taková „klidná" rána už nezažijete.

Chyť mě, když to dokážeš...

Clocky není jen tak obyčejným budíkem... Moc dobře zná „triky" ospalců, proto se nenechá jen tak odbýt pouhým zaklapnutím. Pokud se budík probudí dříve něž vy (máte pouze jednu jedinou šanci na probuzení), seskočí z nočního stolku a začne sám jezdit po pokoji.Vám tak nezbyde nic jiného, než „opravdu" vstát a chytit jej. Dokud jej nechytíte, můžete se těšit na pořádný kravál, který vám nedovolí znovu usnout.

Stylový budík, který vydrží...

Budík je vybaven dvěma kolečky, které mu umožní seskočit ze stolku vysokého až 90 centimetrů, aniž by se mu cokoliv stalo. Vybrat si můžete ze 4 barevných provedení - modrého, červeného, bílého a hnědého. Krom koleček, má Clocky samozřejmě to, co klasické budíky - tedy přehledný displej a podrobné nastavení.

Pro zajímavost:

O vznik Clockyho se zasloužila mladá vynálezkyně - Gauri Nanda, která jej sama vymyslela, navrhla i uvedla do prodeje. V současné době je tento budík, jehož cena se pohybuje okolo 1300 korun, celosvětovým trhákem. Zakoupit jej můžete bez problému i v České republice.

Náladový budík Vás vzbudí pokaždé jinak!

Na rozdíl od klasických budíků, si Clocky prozpěvuje každé ráno jinak - záleží na tom, jakou má zrovna náladu. Svůj hlasitý ranní „zpěv" doprovází blikáním displeje a cvakotem náhodně se kutálejících koleček.

Říkáte si, že je to docela drastická metoda vstávání? Možná ano, ale jak jinak dopomoci ospalcům, aby ráno vstali z postele?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Nejmodernější vychytávky na vaše kolo
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies