Tila Tequila – anděl s ďáblem v těle

Tahle exotická kočka moc touží po slávě. Zkusila reality show, zpěv a samozřejmě odhodila i oblečení pro focení do pánských časopisů. Pokud se k vám její zajímavá tvářička ještě nedostala, tak se dneska můžete pokochat. Je fakt moc pěkná.

Fotografie ženy, pózující na červené pohovce

kzoz.com Její tvář nese stopy vietnamských kořenů, čímž je Tila výjimečná. Jinak Tila partří mezi hvězdičky, co rády nechají vykukovat ze svých šatů, to co tam má být správně ukryto. Někteří kritici tvrdí, že své slávě vděčí právě za tyto bradavkové výstřelky, zpěvem to prý určitě nebude. Ale na druhou stranu Tila umí své vystoupení pojmout takovým stylem, že všechny dostane do varu. Je zkrátka expertkou přes svůdné pohyby.

Tila byla hvězdou reality show Kalich lásky s Tilou. Měla za úkol najít pravou lásku mezi sexy ženami i muži. Všichni soutěžili o náklonnost Tequily a asi si to užili. Skoro každý se dočkal vášnivého líbání s Tilou a po ukrytí do kajuty, možná i dalších sexy zážitků.

Líbí se jí pánové No těžko říct. Samozřejmě jich v její posteli bylo celkem dost, ale Tila se veřejně přiznala k lesbickému vztahu s dědičkou firmy Johnson & Johnson. Po její smrti prohlásila, že byly zasnoubené. Už se asi nedozvíme, zda je to pravda nebo Tila opět zatoužila po trošce pozornosti.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies