THE WALL 2009 v O2 Aréně!

Nejen příznivci legendární britské skupiny Pink Floyd se mohou těšit na 31. října 2009! V pražské O2 Aréně se uskuteční velký koncert THE WALL 2009, který připomene 30-ti leté výročí vydání nejslavnějšího alba The Wall. Rozhodně se máme na co těšit!

Detailní záběr na vstupenku The Wall 2009

Psal se 30.listopad 1979 v dějinách hudební skupiny Pink Floyd...

30. listopadu 1979 vyšlo nejslavnější album britské skupiny Pink Floyd THE WALL. Koncertní podobu, kdy se na jevišti stavěla skutečná zeď z lepenkových krabic, viděli fanoušci jen ve čtyřech městech (Londýn, Los Angeles, New York a Dortmund), protože vystoupení bylo náročné na prostor i na organizaci. I když se The Wall dočkala zfilmování, obrazový záznam koncertního provedení neexistuje.

Legendární album The Wall slaví 30 let!

V pražské O2 Aréně zazní 31. října jevištní podoba slavného alba The Wall britské skupiny Pink Floyd, od jehož vydání letos uplyne 30 let. V projektu Filipa Benešovského se představí dvacetičlenné hudební těleso, které zahrnuje jak moderní elektrické nástroje, tak smyčce nebo žestě. Účinkuje také dětský sbor.

Mezi účinkujícími, kteří přijdou vyjádřit poctu monumentálnímu dílu o lidské ošklivosti, se objeví například Michal Malátný ze skupiny Chinaski, vedoucí skupiny Bacily - Jan Neckář, Zdeněk Kluka a Roman Dragoun z brněnského Progresu 2 nebo nestor české rockové kytary Radim Hladík.

Představení bude opatřeno kvadrofonním zvukem, který rotuje sálem, obřími tvárnicemi, mnoha rekvizitami, filmovými střihy, českými titulky a také četnými hereckými výstupy.

Velkým překvapením pro fanoušky bude jistě zpráva, že jevištní podobu slavného alba podpoří jako speciální host i Harry Waters - syn bývalého lídra legendární skupiny Pink Floyd Rogera Waterse.

THE WALL 2009 - ceny vstupenek

Sezení plocha:

990 Kč, 790 Kč, 450 Kč Sezení

1. patro:

650 Kč a 550 Kč

Podrobnosti o projektu naleznete na www.pinkfloyd.cz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies