Tetování: pět rad, než se dáte tetovat

Dřív se tetováním pyšnil třeba Sandokan, Pepek námořník a další drsní týpci. Dnes ho má kdejaký ajťák a muzikálový zpěvák. Bez něj aby se člověk skoro bál vylézt mezi lidi. Jestli i vám už nějaký ten pátek šrotuje v hlavě, jestli tetování jo, nebo ne, je na čase vám promluvit do duše.

Fotografie zachycující tatéra při své práci v tetovacím salóně

Dopřej rozhodnutí času jako husa klasu

redbubble.net

Ne a ne se zbavit myšlenky na pěknou kérku. Jednou už skoro podlehnete, pak zas cuknete. Nechte ji uzrát, nespěchejte na ni. Promyslete všechna pro a proti. A zvysoka kašlete na rady (ne)potetovaných kámošů, kteří pyskují něco o srabech. Nenechte se vyprovokovat. Jenom individuum s inteligencí velbloudího hrbu vleze pod pazoury prvního kérkaře po sázce nebo dvou flaškách tuzemáku. Nebo po kombinaci obojího.

Spíš než v okolí hledejte odpovědi sám v sobě. Chcete na svém těle nosit nějaký konkrétní motiv Chcete jeho prostřednictvím něco vyjádřit, vyslat nějaký vzkaz A jste připraveni nosit ho celý život Moc se neutěšujte tím, že až vás kérka omrzí, zacálujete si laser. Když pomineme zbytečně vyhozené prachy, čas a bolest, můžou vám jako památka zůstat větší či menší jizvy.

Micky mouse nebo Ghándí

Tetováním vyjádříte svůj světonázorjroo.me

Jestli chcete kérku za každou cenu, ale absolutně netušíte, co byste si asi tak dali vytetovat, je dost velká pravděpodobnost, že nakonec sáhnete po motivu, který už jste viděli na potetovaných kámoších nebo který teď momentálně frčí. A stejně tak je pravděpodobné, že později budete litovat.

Ale jestliže máte od začátku jasno, že určitým motivem chcete vyjádřit svůj životní postoj, názor nebo i poselství (tohle téma si přímo říká o trochu patetismu), jste na dobré cestě. Dopřejte si čas (viz bod 1), obrázek si nakreslete nebo sbírejte motivy, které vás zaujmou, a konzultujte je s tatéry. Samo že v salónu vám nabídnou katalog, kde si můžete vybrat podle vašeho gusta motiv „na klíč“. Ale punc originality a vaší osobnosti mít nebude.

V rukavičkách

Vy si vyberte tatéra, který už je aspoň v pubertějroo.me

Odvahu a motiv máte, teď to chce nějaké šikovné tatérské ručičky, které se na vás vyřádí. Vybírejte pečlivě, podle doporučení, zajděte si do salónu a omrkněte výsledky práce a hygienu: Má tatér rukavice Sterilizuje přístroje Používá jehly na jedno použití Nezapomínejte, že neexistují žádné speciální tatérské školy, kde vás vybaví vědomostmi a červeným diplomem. Tatéři jsou často umělci, kteří své know how získali dlouholetou praxí. Takže opatrnost ve výběru není žádné hnidopišství, koneckonců jste to vy, kdo jde s kůží na trh.

Pro krásu se trpí

Že se při tetování píchá jehlou do kůže, se k vám už asi doneslo. Takže nepočítejte s tím, že se v tattoo salónu ležérně natáhnete a dáte relax. Každý z nás má jiný práh bolesti; to, co jeden přejde nevrlým „au“, druhý odtrpí se zaťatými zuby a perlivým potem na čele. Záleží i na tom, kterou část svého těla hodláte kérkou poctít. Když nechcete moc zatínat zuby, vyberte ramena, záda, prsní svaly a půlky – čím prorostlejší, tím líp budou tlumit vibrace tetovací jehly. Jestli jste lehce stříknutý masochismem, nastavte tatérovi třeba žebra nebo vnitřní stranu paží, kde je tenčí kůže, takže si jehly obzvlášť vychutnáte. Chcete-li hrát všemi barvami, taky si užijete, velké barevné plochy bolí víc než jemné obrysy. A do úvahy o místě tetování zahrňte i stárnutí kůže a změnu váhy a vyberte část těla, která těmto nešvarům podléhá co nejmíň.

Vaše druhé já

Když později změníte "a" na "y", máte doživotně vystaránowhyaremensodumb.com

Tak, fertig, kérka je na světě a s ní i povinnosti. Na prvním místě je hygiena, to vám asi nemusíme říkat. A přibyl vám nový nepřítel: slunce. UV paprsky toho neřáda mění barvy inkoustu. Takže když za pár let nechcete vystavovat rozpitou zelenomodrou skvrnu, chraňte si obrázek krémem proti slunci. A určitě časem přijde okamžik, kdy se rozhodnete u kérky oživit barvy nebo ji doplnit. Kérka je už tady a bude vás provázet celým vaším životem, stane se vaší součástí třeba jako bradavice na nose nebo křečové žíly. Pokud jste dočetli až sem a vaše odhodlání nechat se tetovat se nezmenšilo, jste ready. Jděte a rozmnožte řady potetovaných!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies