Tetování na ženách

S tetování se dnes setkáváme stále častěji. Dříve mělo tetování svůj účel. Označovali se tak například otroci, homosexuálové nebo vězni. V dnešním světě má tetování trochu jiný význam a obzvlášť na ženách.

tetovací salón

Tolerance tetování stoupá. Lidé začali tuto formu zkrášlování těla přijímat jako fakt dnešní doby. Bohužel předsudky stále přetrvávají a tak se najdou i takoví, kteří potetované lidi vnímají jako nepřizpůsobivé, feťáky nebo coury.

Ženy si nechávají zvěčnit na své tělo malé symboly, které pro ně mají osobní význam. Později se však často stává, že zatouží po něčem dalším a z malého tetování se stane posedlost. Říká se totiž, že málokdo zůstane pouze u jednoho tetování, protože tetování je “droga”.

Zajímavostí je, že muži považují potetované ženy za více povolné a dostupné oproti těm, které tetování nemají. Podle statistik bylo zjištěno, že jsou ženy vůči potetovaným mužům více tolerantní a mají pro ně větší slabost, než muži vůči těmto ženám. Je to však velice individuální.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies