Testy otcovství - jste si jistí, že je to dítě vaše?

Určitě také znáte rčení, že matka je jistá vždy, avšak o otci se už dá polemizovat. Pokud je muž nejistý a neví, jestli je to jeho dítě, může požádat o testy otcovství, které jsou určeny s přesností téměř 100 %.

Testy otcovství - jste si jistí, že je to dítě vaše?

 

V dnešní době můžeme polemizovat i o matce dítěte. Vždyť některé ženy darují svá vajíčka či pronajímají své dělohy. Věděli jste, že zhruba u 10 % dětí není v rodném listě uveden jejich biologický otec? Není se pak čemu divit, že pak někteří muži pořádně znejistí. Dnes už se nemohou 100 % spolehnout, že je jim partnerka naprosto věrná a že jim říká pravdu.

 

Ano, existují ještě takové páry, kteří jsou tomu druhému věrní a nepodvádějí, ale není jich mnoho. Skutečná láska už bohužel patří spíše do dětských pohádek. V moderním světě to začíná být o něčem jiném,  než o hledání toho pravého / té pravé. Lidé si chtějí více užívat života, proto vybírají tak dlouho, až nakonec většinou bohužel přeberou.

 

  • Chcete se nechat otestovat? Dnes už to je hračka

 

Testy otcovství se už díky neustálému vývoji genetiky nemusí určovat jen z krve. Může vám být odebrat vzorek z úst či jiné zvláštní vzorky - kapesník, dudlík, cigarety, žvýkačky, zubní kartáček a podobně. V případě, že budete chtít předložit zvláštní vzorek, musíte si za to připlatit.

 

Ceny se nenavyšují podle počtu vzorků dané osoby, takže můžete klidně odeslat více vzorků. Bude to i jistější, neboť vámi zaslaný vzorek může obsahovat i DNA jiných lidí. Raději proto přiložte další vzorky navíc, aby to bylo možné oddělit.

 

  • Jak dlouho musím čekat na výsledky?

 

Nejprve musíte požádat telefonicky či emailem o zaslání sady, pomocí které odeberete vzorky. Ty pak musíte zaslat na příslušnou adresu a počkat, až zjistí výsledky. Většinou se to dozvíte do 3 týdnů.

 

Vzorky jsou podrobeny izolaci DNA a pak i amplifikaci vybraných genetických STR markerů. Pak probíhá fragmentační analýza, jejíž výsledkem je stanovení jedinečného DNA profilu u testované osoby.

 

Dokonce si můžete zvolit možnost, že testy budou probíhat v naprosté anonymitě. Avšak než vám výsledky odešlou, musíte mít podepsanou smlouvu a samozřejmě, co je mnohem důležitější, i zaplaceno. Instituce, kde tyto testy provádějí, nabízejí kromě výsledků i diskrétnost, spolehlivost a anonymitu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Pravda o Amy Winehouse
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies