Těšíme se na hokéééj!

Už za 66 dní začne hokejová mánie v podobě 77. Mistrovství světa v ledním hokeji. Mistrovství světa v ledním hokeji 2013 se bude odehrávat ve Finsku a Švédsku, konkrétně půjde o stadiony Ericsson Globe ve Stockholmu a Hartwall Areena v Helsinkách. Určitě se máme na co těšit.

Fotografie hokejového maskota

Startuje to v květnu

Možná by stálo za to vidět hokej na vlastní oči. V tom případě si naplánujte dovolenou od 3. do 19. května 2013. Ms v hokeji se mohlo odehrávat v Bělorusku, Maďarku a u nás, ale nakonec bylo rozhodnuto jinak. Snad se někdy příště dočkáme a bude se nám tahle sportovní pecka odehrávat na našich ledních plochách. 

Herní systém, jako vždysilueta hokejisty

Mistrovství světa se zůčastní 16 účastníků. Jako pokaždé jsou rozděleni do dvou skupin po osmi hokejových týmech. Všichni budou hrát se všemi, takže se můžeme těšit na 64 pěkných a snad také napínavých zápasů. Z každé skupiny pak postoupí čtyři nejlepší týmy. Pokud chcete podrobnější informace o skupinách, koukněte na MS v hokeji 2013 tabulky skupin. Tady si hned najdete, kdo je s našim týmem ve skupině a koho bude třeba pořádně vyklepat. 

Kdo bude hrát?

Kdo nastoupí na led za hokejový tým České republiky? No, tak to vám zatím neprozradíme, protože to sami nevíme. Soupiska české hokejové reprezentace bude zveřejněna před začátkem mistrovství. 

Kdy hrajeme první zápas?

Fandit začneme hned první den mistrovství. Naši kluci sehrají první zápas s Běloruskem 3. května od 16:15. Hned po Bělorusku si to rozdáme se Švédy. Program MS v hokeji 2013 si můžete v klidu prohlédnout a naplánovat si podle něj třeba směny v práci, aby jste nepřišli o nějaký zajímavý zápas. Věříme, že se náš týp dostane až do finále?  A na koho vsázíte vy? 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Procesory budoucnosti
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies