Těší mě, jsem nový Jaguar XF...

Nový model, který vás ohromí na první pohled svou dravostí a sportovním vzhledem, kombinovaný s pohodlím a přepychovou výbavou interiéru, pro vaši maximální spokojenost. Takový je Jaguar XF.
Osobní automobil Jaguar XF a jeho prezentace na výstavě

Jaguár = luxus

Společnost Jaguár jde cestou luxusních vozů s dobrými technickými vlastnostmi, které mnohdy mnohem lepší v porovnání se sportovními modely konkurenčních výrobců. To vše se snaží kombinovat s dostatkem prostoru pro cestující, pro maximální pohodlí při cestování i na větší vzdálenosti. Nezbytný luxus, který je patrný na první pohled, je u této značky brán za samozřejmost. 

Aoto/moto - nynější filozofie Jaguáru

Rozhodnutí, které padlo po stížnostech kupujících, ohledně podobnosti jednotlivých nových modelů ze staršími sériovými řadami vozů. inspirovalo společnost k nové folozofii - především to vše přispělo pro cestu k výrazným proměnám karoserie vozu. Za vše hovoří i plánující designové změny následníka vlajkové lodi Jaguáru XJ, který se má opticky podobat modelu XF.

Jaguár XF - seznamte se prosím...

Sériový Jaguár XF bude nástupcem typu – S. V novém typu bude plnohodnotné místo pro cestování pěti dospělých osob. Prostor neposkytuje pouze interiér, ale rovněž objem zavazadlového prostoru nabízí uspokojujících 540 litrů, pro přepravu všech vašich zavazadel. Design je i přes ohromující vnitřní prostor výrazně agresivní, se sportovními liniemi, které vycházejí z koncepce vozu XK.

Sportovní dojem mluví za vše

Na přídi nového Jaguáru vás zaručeně ohromí maska se znakem, která je mezi dvojitými okrouhlými světlomety elegantních tvarů. Tyto světlomety se automaticky rosvítí při nedostatku světla, nebo při zapnutí stěračů. Stěrače mají taktéž detekci deště a spínají se automaticky. Celou přední masku dokreslují žebrové otvory pro nasávání vzduchu k motoru.

Motor - šnek nebo dravec?

Základní nabídka je sestavena ze 4 sériových motorů. Nejsilnější je motor doplněn o turbodmychadlo o celkovém výkonu 416 koní s točivým momentem 560 Nm. Všechny motory mají k dispozici šestistupňovou automatickou převodovku a pohánějí zadní nápravu kol.

Z lákavé nabídky rubriky Auto/moto

Dodger Viper – neřídíte ale krotíte

Motocykly – pohodlí nebo čistý adrenalin?

Je jaro - motorky vyrážejí do ulic...

WRC - na plný plyn...

Reportáž – jarní tuning sraz Kopřivnice

Superautomobily Ferrari

Nová Škoda superb

Iconic GTR Roadster – dokonalé auto?

Chooper – motorka snů

Fisker karma – elektromobil absolutně bez zvuku?

Nejoblíbenější auta v České republice - 1.díl

Volvo XC60 – bezpečnost především

Caterham RS – luxusní auto pro pěkné počasí

Tuning srazy 2008

Alfa Romeo 8C Competizione Spider

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies