Terkel má problém – drsný animovaný příběh

Nyní vám představujeme velmi drsný animovaný příběh, který se jmenuje "Terkel má problém". Tento příběh je skvělou volbou nejen pro fanoušky animovaných seriálů, ale také pro všechny, kteří se chtějí pořádně zasmát. S Terkelem se rozhodně nudit
Snímek z kresleného filmu Terkel má problém

Terkel a jeho autoři - jak tento film vznikl?

V Dánsku se sešli tři mladí režiséři a rozhodli se natočit film, který má být pro mladou generaci. Mladí lidé jakož to cílová skupina není až tak snadno zaujmutelná. Mají mnoho jiných možností k rozptýlení ve svém volném času. Film má být proto o pohodě, natočen po americku s poněkud ostřejšími slovními výrazy, tak aby vydělal pokud možno i nějakou tu korunu.

Hlavní aktéři celého filmu

Jako hlavní hrdina díla se stal žák šesté třídy, dítko západní konzumní společnosti, jeho kamarád, dva šikanující spolužáci, jejich obézní oběť a nový učitel.

Kultura - Terkelova a jeho rodina

Terkel je kluk, bydlící v domku s matkou, notorickou kuřačkou a otcem, jehož jediné řečené slovo ve filmu je "ne". Má také malou sestru, která si v průběhu filmu vypíchne obě oči vidličkou. Takto se dá charakterizovat rodinné zázemí mladého Terkela. Doopravdy nemá snadný život.

Škola - pro Terkela ráj nebo peklo?

Terkelův nejlepší kamarád se jmenuje Jason, který sebou neustále nosí v kapse železnou trubku a je hodně sprostý. Ve škole Terkela šikanují dva jeho spolužáci, které bez důvodu zmlátí jeho psychopatický strýc Stewart, který pracuje na lince bezpečí. Od té doby má Terkel peklo.

Jak to všechno dopadne?

Jedou se třídou na výlet do lesa k bažinám pozorovat mloky. Terkelovi jde o život, někdo mu totiž hrozí něčím horším, než jen šikanou... Doris, jeho spolužačka kvůli němu skočí z okna. Samotný závěr filmu je taky silně brutální.

Recenze - náš názor na grafiku

Grafická stránka filmu je na velice slušné úrovni, postavičky jsou skoro jako živé, vtipně se pohybují a tak trošku vypadají jako oživlé loutky.

Kultura - další zajímavé články

Kylie Minogue již brzy v Praze!

Serj Tankian v Ostravě

Daniel Landa - Československo 2008 Tour

Slavná skupina Korn přijíždí do Ostravy !

Rolling Stones se chystají do Brna

Snoop Dogg v Praze

Scorpions v Ostravě

Evanescence - temná rocková esence

Iron Maiden v Ostravě

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Lana Del Rey - kdo to, sakra, je?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies