Telefonujte v Armani stylu!

Výrobce mobilních telefonů Samsung a slavná návrhářská ikona Armani dali hlavy dohromady a výsledkem je nový mobilní telefon Samsung B7620 Armani. Co může svému majiteli tato novinka nabídnout?

Fotografie mobilního telefonu značky Samsung B7620 Armani

Představujeme Vám nový mobilní telefon Samsung B7620 Armani

Novinka nabídne svému majiteli velký 3,5 palcový displej s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů. Displej dokáže zobrazit až 16 miliónů barev. Celková hmotnost telefonu je pouhých 164 gramů, při rozměrech 119 x 58 x 16,4 milimetrů. Telefon můžete ovládat dotykovým displejem nebo s pomocí výklopné klávesnice s rozložením QWERTY.

Srdcem telefonu je výkonný procesor s frekvencí 800 MHz

Uvnitř telefonu naleznete výkonný procesor Samsung S3C6410 s frekvencí 800 MHz. Samsung B7620 Armani bude dodáván s nejnovějším operačním systémem Windows Mobile 6.5 od Microsoftu. Data je možné ukládat na vestavěnou paměť o velikosti 8 GB, kterou můžete s pomoci paměťové karty microSDHC rozšířit až o 32 GB.

Samsung B7620 Armani – fotoaparát, kamera, GPS a wifi je samozřejmostí!

Ve výbavě nového Samsungu B7620 Armani nebude chybět 5Mpx fotoaparát s diodou a automatickým ostřením, audio-video přehrávač se širokou podporou formátů (audio SP-Midi, SMAF, MP3, AAC, AAC+, WMA, video H.263, MPEG4, WAV, MMV, DivX, XviD), FM rádio s RDS, WiFi adaptér pro připojení k bezdrátovým internetovým sítím, Bluetooth pro spárování komunikátoru s handsfree nebo počítačem a samozřejmě také satelitní GPS navigace.

Zajímá Vás cena?

Za luxus se platí, a tak je tomu i v případě nového Samsungu B7620 Armani, jehož cena se bude pohybovat okolo 700 eur (v přepočtu tedy něco okolo 18 000 korun). Novinka by se měla začít prodávat ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku ve Velké Británii, Německu, Itálii, Španělsku, Nizozemí, Rusku, Číně a Spojených arabských emirátech.Zda-li se bude nový mobil od Armaniho prodávat také v České republice, je prozatím ve hvězdách.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies