Technicky nejpromakanější sexuální hračky

Áááá oblíbené erotické hračičky jsou opět tady! Ale teď ty opravdu promakané a velice oblíbené. Nepatří sem jen nejluxusnější vibrátory pro holky, jsou tady i masturbátory pro radost pánů a stimulanty, které si užijí pánové i dámy při společné souloži. Všechny simulanty mají úžasný design a jsou vyráběny v módních barvách.

Propagační fotografie dámského vibrátoru We-Vibe

Užijte si to oba

Chcete zažít nezapomenutelnou soulož? Dopřejte sobě i jí vzrušení a orgasmus, který budete chtít prožívat znovu a znovu.

Revoluční We-Vibe je věcička, která vám to umožní. Tento stimulant dokonce získal erotického Oskara v roce 2008. Lze ho používat během milování, zvládne stimulovat ženu z vnějšku i zevnitř a zatočí i s vámi. Nemusíte jej držet, neotravují vás žádné popruhy ani dráty. Z čeho je vyroben? Ze silikonu, který je určen pro výrobu zdravotnických materiálů. Silikon zajistí měkkost a vyhovující tvarování pro ženy. Proto je We-vibe tak příjemný a oblíbený. Také jeho rozměry jsou minimální. Na délku má asi 8,5 centimetrů, šířka je 2,5 centimetrů. Vzhledem k těmto rozměrům a váze 60 gramů, ho můžete sbalit i na cesty. Dovádět můžete i ve vodě, je totiž vodě odolný. Je malý, ale šikovný, zvládne vše, co velký vibrátor a ještě mnohem více. Přiléhá k ženským tvarům a vibracemi obdarovává klitoris i bod G. Spolu s We-Vibem se do vagíny vejde i vaše nádobíčko. Chcete-li se o We-Vibe dovědět více, mrkněte na www.we-vibe.cz.

Pro sdílení vašich slastí je tady také ZINI DEUX 2v1. Skvělá pomůcka pro páry. Smyslný a elegantní tvar simulantu byl oceněn na mezinárodním veletrhu ve Spojených státech, za design roku 2008, REDDOT design award 2008.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejlepší pro pány

Masturbátor 21. století, možná jste o něm na Samuraji již četli. Je tak dobrý, že se o něm ještě zmíníme. Jmenuje se RealTouch a opravdu vám poskytne skutečný dotek. Užijte si orální sex, anální sex a další praktiky. Sexy zážitku se můžete oddat úplně celý i vaše ruce, nebudete je totiž při tom potřebovat. RealTouch jsou dva pásy, které se pohybují několika směry. Budete se cítit jako v bavlnce, uvnitř je krásně teploučko a vlhko díky lubrikantu. RealTouch je tak promakaný, že má zabudovaný čip, který je schopen komunikovat s online lechtivým filmem, na který se díváte. Jednoduše ho zapojíte do USB portu v počítači a u vás doma se bude odehrávat přesně to, co ve filmu. To je luxus!!!

Hračky pro holky

Tak těch je spousta, od klasických vibrátorů, kuliček a podobně až po opravdové skvosty. Jen se podívejte.

Tři malé kuličky čili Yooo Click 'n' Charge. Zábavná kombinace tří kuliček a dvou motorků zajistí super orgasmus. Krásný, nový, stylový vibrátor je vodotěsný, má podsvícený ovládací panel s funkcí Magic Touch, dotyková tlačítka pro intuitivní ovládání, tlačítko turbo a tři vibrační programy.
Je libo mořského koníka? Elegantní, funkční vibrátor Delight, získal jako první mezinárodní prestižní ocenění za design. Kombinuje vnější a vnitřní stimulaci najednou. Dokonale dráždí bod G a díky malému hrbolku na těle vibrátoru i klitoris. Stačí jej uchopit dvěma prsty za vlnku a palcem ovládat osvětlené tlačítka. Delight je vyroben z lékařského silikonu a je odolný proti tekoucí vodě.
Vibrátor a orální sex? Ano, tohle zvládne SaSi. První erotická pomůcka, která kombinuje pohyb i vibraci. Dokáže dokonale napodobit orální sex. Má krásně zakulacené křivky a sametový povrch. Dopřejte partnerce intimní masáž během předehry, SaSi vám bude dobrým pomocníkem.

Zajíc, delfín tučňák a spol

Nefandíte eleganci, moderním tvarům a malé velikosti? Možná se vám budou líbit zvířátkové vibrátory dráždící klitoris i anál, umožňující regulaci vibrací a rotace.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies