Taťána Kuchařová - první česká Miss World

Nejenže osmnáctiletá rodačka z Opočna letos neměla konkurenci na jarní Miss České republiky, o několik měsíců později si triumf zopakovala ve světovém měřítku a stala se první českou Miss World.

Taťána Kuchařová

Taťána Kuchařová - když se s tituly miss roztrhne pytel

Taťána Kuchařová se mezi modelkami pohybovala už dávno předtím, než uspěla na soutěžích krásy. Když s modelingem začínala, jistě neměla představu, kam až její úspěchy povedou. Ale nikdy to nedosáhlo takových rozměrů, které nastaly po zisku korunek miss. Taťána se nejdříve prosadila v rámci Miss Moravia a s nadějemi vzhlížela na finále celorepublikové miss.

A opravněně, už v březnu, když se účastnice vrcholu miss ČR připravovaly na tuto soutěž, ji byl přiřknut titul Miss Sahara a české diváky zaujala už před samotnou korunovací nové královny a připsala si titul Miss sympatie.

Korunkou Miss ČR to nekončí - Taťána je Miss World!

Letošní Miss ČR probíhala v brněnském Boby centru a Taťána Kuchařová se ve svých osmnácti letech stala symbolicky osmnáctou Miss ČR. Kromě korunky a cen si rovněž odnesla právo zúčastnit se Miss World.

Předchozí pošilhávání po práci modelky se díky tomuto úspěchu přeměnilo na spoustu nabídek a Taťána začala mít napěchovaný diář, kvůli čemuž se musela přestěhovat do Prahy.

Taťána Kuchařová - historický úspěch české krásy na Miss World

To se však zřejmě nebude dát vůbec srovnat s tím, co Taťánu Kuchařovou čeká po historicky první vítězné anabázi na Miss World. Tato soutěž se letos konala v polském hlavním městě a naši severní sousedé si Taťánu oblíbili už dávno před samotným finálovým večerem.

Česká kráska měla velkou podporu a její přednosti, k nimž nepatří pouze atraktivní vzhled, ale i znalosti a příjemné vystupování, ji nakonec přinesly nečekaný titul královny krásy celého světa.

Miss World ,Taťánu Kuchařovou, čeká hektický rok

Naši historickou první Miss World tak čeká další stěhování, tentokrát do Londýna, odkud bude podnikat své cesty především ve jménu charity po celém světě a plnit si tak povinnosti nejkrásnější ženy světa.

I přesto však stále doufá, že se jí podaří dokončit studia, aby se mohla, až všechno aspoň trochu opadne, věnovat své vášni - historii a tajemnu. Titul první české Miss World jí však už nikdy nikdo nevezme.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies