Tašky přes rameno jsou stylové a praktické

Muži mají vztah k taškám přes rameno podobný jako k růžové ve svém šatníku. Bojí se, že by v nich působili příliš zženštile. Kromě sportovních tašek se pánským kabelám obloukem vyhýbají. Znalci módy však činí přesný opak. Čtěte proč.
Fotografie zobrazující pánskou tašku s popelníkem a doutníkem

Pánské tašky přes rameno nejsou totéž jako dámské kabelky

Studenti nosí batohy, podnikatelé kufříky, ale viděli jste někdy muže s taškou přes rameno? Možná odpovíte ano, vzpomenete-li si na sportovně založené chlapíky se sportovní taškou. Ale proč se mužům nechce nosit tašku přes rameno do práce, na rande či na běžné denní nošení? Cítili by se snad příliš zženštěle?

 

Milí muži, nevíte, o co přicházíte! Z batohu vám může zezadu lehce někdo něco ukrást, aniž byste to postřehli. Kufříky musíte neustále někde pokládat, když v nich lovíte a sportovní tašky se hodí, máte-li velký náklad, ale kam dáváte doklady, mobilní telefon a hygienické potřeby přes den? Ledvinky a nacpané kapsy v riflích nepůsobí zrovna přitažlivě. Chcete-li být in, odhoďte předsudky a kupte si pánskou tašku přes rameno.

Proč se vám taška přes rameno vyplatí

Taška ležérně zavěšená přes rameno vám dá svobodu – ruce máte konečně volné, doklady řádně uschované a ještě vypadáte moderně. Můžete si vybrat jak sportovní, tak i elegantní styl a tašky nosit do zaměstnání, na hory i na rande.

Jakou pánskou tašku vybrat?

Jste-li ochotni si připlatit, hledejte moderní pánské tašky u Gucciho, Dolce&Gabbany, Louis Vuittona či Valentina. In jsou hlavně tmavé barvy – černé, tmavě modré, různé odstíny hnědé, šedé a zelené. Tašky mají obvykle i kapsu na mobil a vyrábí se převážně z kůže, koženky a různých druhů pevných látek. Při výběru pánských tašek mějte na paměti jedno základní pravidlo – taška by vždy měla ladit s barvou obuvi a odpovídat celkovému stylu vašeho oblečení.

Odhoďte další předsudky v módě

Hit pro módní odvážlivce - růžová
Pohodlný a elegantní manšestr
Kšiltovky - stačí si jen vybrat
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Nové hry útočí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies