Tara Reid

Tara se narodila 8. listopadu roku 1975 ve Wyckoffu (New Jersey, USA). Věnuje se herectví a musíme říct, že má opravdu talent. Většina z nás si ji pamatuje jako tu krásku Vicky z bláznivé a totálně skvělé teenagerské komedie Prci Prci Prcičky.

HerečkaTara Reid v červeném spodním prádle opírající se o skálu

 

Herectví má prostě v krvi...

 

Už od dětství měla velký herecký talent, takže ji rodiče přihlásili už do dětské herecké školy. Chodila tam spousta dětí slavných jako třeba Christina Ricci nebo Sarah Michelle Gellar. Pak se dostala na hereckou školu Ramapo High School a úspěšně odpromovala na škole Barnstable Academy.

 

Jako herečka působí už od svých 6 let, kdy získala roli v seriálu Child´s Play. Hrála v mnoha dalších filmech a seriálech. Mohli jste ji vidět v Tak jde čas, Big Lebowski, Girl, Temná legenda, Dobro proti zlu, Okolo ohně, Velmi nebezpečné známosti, Prci, prci prcičky 1, 2 a Prci, prci prcičky: Školní sraz. Také hrála v Dr. T a jeho ženy, Návštěvníci: Cesta do Ameriky, Scrubs: Doktůrci, Šílený rande, Ostrov smrti, Smyčka, Incubus, Zmije útočí, Last Call, Vrána 4 a ve spoustě jiných.

 

Zatím poslední pokračování Prciček o školním srazu po několika letech se samozřejmě opět sešla celá parta. Tara Reid se zmínila, že je ráda, kam se postava Vicky posunula. U natáčení tohoto dílu se však všichni soustředili spíše na to, aby přitáhli pozornost nejen věrných původních fanoušků Prciček, ale především i nových diváků.

 

Pár zajímavostí o některých hercích z Prciček

 

  • Tara Reid alias Vicky se po několika bombových výhrůžkách, zhroucení v televizi a po pár plastických operacích dostala až do reality show s názvem Big Brother, která byla určená pro celebrity.
  • Chris Klein neboli slavný Oz byl reálném životě několikrát zadržen za řízení v opilosti, takže musel jít na “odvykačku”. Ale karta se pomalu obrací, snad k dobrému.
  • I Seann William Scott neboli Stifler skončil na odvykací kůře kvůli drogám.
  • Alyson Hannigan, která ztvárnila roli Michelle, se ještě více proslavila díky roli Lilly v seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies