Tantrický sex - objevte jeho kouzlo!

Tantra je učení, které se zaměřuje především na sexuální energii. Toto učení se předává déle než 1 500 let. Pokud od sexu očekáváte pouze rychlé uspokojení, zkuste chtít víc. Zapomeňte na to, co jste kde slyšeli, a berte tantru jako sexuální experiment.

Černobílá fotografie nahé modelky ležící na posteli

 

V tantrickém učení jde o prodloužení rozkoše a o upevnění vašeho vztahu. Soustřeďte se na prohloubení prožitku a snažte se spolu splynout v jedno tělo a jednu mysl. Vnímejte toho druhého a navzájem se poznávejte. Teď si určitě říkáte, že svou partnerku znáte dokonale. Ale ať už jste spolu týden nebo 20 let, nemusíte o své partnerce vědět všechno. Ženy se většinou o sexu a o tom, co se jim líbí, neumí mluvit, protože se před svým partnerem stydí. Což je chyba.

 

Sex trvá průměrně 12 - 15 minut a všichni (muži i ženy) se soustředíte pouze na dosažení orgasmu. Sex má pro vás většinou jediný účel - uspokojení. U tantry je to jinak. V případě tantrického sexu se milenci soustředí na oddálení orgasmu. Nemusíte se bát, že tantra zakazuje orgasmus. To v žádném případě. Ale pokud si budete užívat celou tu úžasnou show, ne jen její bouřlivé zakončení, tak se v cílové rovince můžete těšit na intenzivnější orgasmus.

 

4 rady pro začátečníky

 

  • Vytvořte si příjemné prostředí
  • Naučte se společně dýchat
  • Oči mějte otevřené
  • Nikam nespěchejte

 

V místnosti by vás nemělo nic rušit. Pro dokonalou atmosféru kupte květiny a zapalte svíčky nebo aromalampu. Myslete i na hebké povlečení a připravte si k ruce spoustu polštářků. Výběr hudby je také důležitý. U tantrického sexu byste se měli snažit odblokovat energetická centra. Musíte být naprosto uvolnění. Abyste s partnerkou splynul, snažte se vaše dýchání synchronizovat. Dýchejte společně. Vdechujte vzduch, který vydechla partnerka. Najděte si svůj rytmus. Oči byste měli mít otevřené, abyste se mohl s partnerkou spojit. Stanete se tak opravdovými svědky vaší lásky. Pokud budete oba trpěliví a nic neuspěcháte, čeká vás odměna v podobě obrovské exploze rozkoše.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies