Tantra je i pro chlapy!!!

Že tantrické milování určitě nebude pro vás? Opruz taková romantika?! Tak to se pletete! S tantrou dáte sexu pěknou šťávu. Prodlužte si milování, stupňujte své i její vzrušení, oddalujte ejakulaci a užijte si orgasmus, který můžete přirovnat k výbuchu a pozor, nemusí být pouze jeden.

Fotografie zachycující masáž ženských zad

Lekce tantry

Obrňte se trpělivostí a hurá na to. Za vznik tantry vděčíme obyvatelům Indie. Nejde vůbec o sexuální pozice, ale o práci s energií. Tantra vnímá sex, jako rozšíření vědomí a zároveň provázání mužského i ženského principu v jeden harmonický celek. Zjednodušeně řečeno, díky tantry nepůjde jen o uspokojení nejnižších pudů, ale o prodloužení a zesílení erotické extáze. Když si vezmeme klasický sex, tak v době kdy se žena začne teprve rozehřívat, má to chlap už za sebou. Díky tantře se sladíte a až budete pokročilí, klidně si užijete několik orgasmů během jednoho milování.

myspace.comSem se mi dívej!

Udělejte si na sebe dostatek času aspoň jednou za týden a začněte s tantrou! Hlavně se nenechte nikým ani ničím rušit. Zkuste začít s erotickými rituály, navzájem se krmte, ale odhoďte příbor, zkuste to jen rukama. Cílem rituálu je uklidnit se a naladit se na stejnou erotickou vlnu. Můžete také vyzkoušet udržet intenzivní oční kontakt. Sedněte si nazí naproti sobě, dýchejte ve stejném rytmu a užívejte si to. Možná si ze začátku budete připadat jako blbci, ale ono to opravdu má něco do sebe.

Potom se na svou partnerku konečně můžete vrhnout. Ale na tak zhurta, jak jste asi zvyklí. Zasypte její obličej, šíji a ramena polibky a určitou pozornost stále věnujte dechu. Dýchejte pomalu!

Pěkně postupně

Tantra rozlišuje orgasmus a ejakulaci. I když se většinou odehrávají dohromady, jste schopní dosáhnout orgasmu bez ejakulace. Pokud budete mít svou ejakulaci pod kontrolou, můžete si užívat celé série miniorgasmů. A jak ejakulaci oddálit Stačí posílit svaly pánevního dna. Pomůžou vám Kegelovy cviky, určitě jste o nich už slyšeli. Stačí zatnout svaly tak, jako byste chtěli přerušit močení, vydržte a po několika sekundách povolte. Cvičte pravidelně a už brzy budete mít svou ejakulaci pevně v rukou.

Sex na několik dnů

Takové tantrické milování si můžete dopřávat několik dní, chce to jen mít dostatek volného času. První den si zakažte všechny doteky, jen se na sebe dívejte, druhý den si dopřejte polibky a třetí den i doteky, ale vyhýbejte se genitáliím. Znáte to, to nejlepší nakonec. Pátý den si užijte kouzelnou soulož. Pokud to nechcete natahovat na celý týden, můžete si takto rozkouskovat aspoň jeden den. Prostě vždycky, když ucítíte, že se vzrušení vymyká kontrole, zatněte svaly pánevního dna a dejte si chvilku pauzu. Výsledek bude skvělý!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies