Svádění beze slov

Sedí naproti vám. Perfektní kost. Chová se přátelsky a zubí se na vás. Vy její chování vyhodnotíte jako „Udělej mi to aspoň čtyřikrát, ty ďáble!“ Ale abyste škaredě nenarazili. Psychologové totiž varují, že chlapi mají nižší rozlišovací práh pro správné čtení ženských sexuálních úmyslů. Řečeno natvrdo, jsou ve čtení ženského chování tak trochu mimo mísu. A to, že se více než 60 % komunikace odehrává beze slov, jim situaci nijak neusnadňuje. Naštěstí je tu váš kámoš Samuraj, aby vás protáhl zákoutími ženských rafinovaných gest a poradil pár fíglů, jak naopak zapůsobit i na ně.

wordpress.com

Co si doopravdy myslí?

To vám do očí hned tak neřekne. Ale vy ji můžete prokouknouti i přes ty její medové úsměvy a korektní způsoby:

• Pročechrávání účesu – lehce zakloní hlavu a rukou si projede ve vlasech. Dává tak na odiv svoji hřívu a navíc ukazuje svá zranitelná místa – krk, šíji a zápěstí. Jako by vám říkala „Pojď ke mně blíž, neboj se mě“. Je to náznak poddajnosti. A na ten chlapi slyší.

• Pohled přes řasy zdola nahoru a mírné sklonění hlavy – chlapi z něho šílí. A ty potvory to vědí. Jednoznačně po vás jede.

• Symetrický úsměv s vráskami kolem úst a očí, tedy upřímný. Fakt se s váma dobře baví, není to naučený strnulý škleb, kterým by vás zdvořile uchlácholila.

• Noha přes nohu- může to být erotická výzva, ale také obranný postoj. Erotický náboj mají i nohy v lehkém náklonu na stranu a koleno směřující vzhůru.

• Pohrávání s botou naznačuje, že je uvolněná.

Rozehrejte svou hru

Ženské jsou (lehce?) vypočítavé potvory. Jako ostříž zaregistrují borce, který přijel naleštěným meďourem. Teď jde o to podle výrazu, gest a vystupování odhadnout, jestli je to jeho majitel, nebo řidič. Podle toho se budou ve svádění angažovat. A just jim to zkomplikujte. Za prvé vám poradíme, že ženské letí na sebevědomé chlapy. Ten se pozná podle toho, že stojí vzpřímeně, jeho pohled je přímý a gesta otevřená. Při sezení si často dá nohu přes nohu do tvaru číslice čtyři (ne abyste to pokazili vykukujícím chlupatým lýtkem!). Vypráví, živě gestikuluje rukama a je zábavný. Uvolněnost naznačíte rozepnutým knoflíčkem u košile. Pokud přitom odhalíte svůj mužný porost (tady už můžete), tím líp. Ženské podvědomě zavětří vaši sexualitu.

Čeho se naopak vyvarujte, to jsou ruce za zády, kde jedna ruka drží druhou. Je to známka nejistoty.

Není pohled jako pohled

Sedí u vedlejšího stolu a líbí se vám. Hledíte na ni a hlídáte si ji pohledem. Jestli má vaše favoritka zájem, pohled opětuje. Vyzývavý pohled ukazuje spíš na nějakou postelovou rychlovku. Většina ženských se na vás nepodívá přímo, ale jen jakoby po očku. To je dobrý odrazový můstek k dalšímu balení.

Letmé doteky

Při svádění vám doteky můžou nahnat body navíc. Samo že nemluvíme o upoceném ošmatrávání pod sukní, ale o letmých, jakoby neuvědomělých dotycích, jako když se třeba při konverzaci lehce dotknete jejího hřbetu ruky.

Zrcadlení

Možná ho znáte jako lehce přiblblou hru ze školy. Prostě kopírujete gesta, v tomto případě vaší partnerky. Když si vezme skleničku, vy si ji za chvíli vezmete taky, když si odloží sako, vy odložíte šálu apod. Ale bacha, ne aby to vyznělo jako parodie!

Silná balicí trojka

Celkově se jako nejúspěšnější gesta v chlapské sváděcí strategii jeví pohled do očí, úsměv a dominantní chování. Pokud je nasadíte, a navíc juknete na naši fotogalerii, musíme vás varovat: ženských budete mít jak much na mucholapce, ale kámoše žádné. Úspěch, se pánové, neodpouští…

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies