Stylový USB flah disk

Pánové vlastníte USB flash disk podle vašich představ? Možná také vlastníte malou či větší firmu a takový vlastní stylový flash disk by se hodil. Můžete obdarovat své zákazníky nebo diskem vyřešit firemní dárky Vánoce 2012.

Fotografie červeného dětského autíčka

usbmedia.czCesta je jednoduchá

Celá cesta k vlastnímu 3D flash disku je opravdu jednoduchá a rychlá. Společnost USB Media s.r.o. začala s výrobou před třemi lety a byla jedinou firmou na českém trhu, která se výrobou reklamních flash disků zabývala. Dneska se možná i vy stanete dalším spokojeným zákazníkem a budete očekávat své reklamní flash disky.

Nebojte se firmu oslovit s jakýmkoli požadavkem co se tvaru i materiálu týče. Na své si přijde opravdu každý. Firma už má za sebou výrobu tolika 3D flash disků, že snad už ždáný nápad nepřekvapí. Má mnoho spokojených zákazníků v České Republice i v celé Evropě.

Rychlá výroba

Jak zakázková výroba usb disků probíhá Stačí firmě zadat vaše logo, obrázek nebo jakýkoli nápad a hned do dvou dnů získáte digitální 3D náhledy vaše flash disku. V případě, že náhled splní vaše požadavky, firma do pěti dnů vyrobí zdarma první vzorek. A pokud i vzorek projde přes náročného zákazníka, je čas na masovou výrobu. Hotové, na míru vyrobené reklamní flash disky můžete s nadšením očekávat během čtrnácti dnů.

Aby vaše rozhodování bylo jenoduché, navštivte showroom USBmedia.cz, kde si můžete všekeré zboží osobně prohlédnout a rovnou udělat objednávku. Showroom najdete v Praze na Vlkově ulici.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Vyberte si hudbu, která stojí za řeč
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies