Stylový design doplňků k PC - ideální vánoční dárek?

Nevíte si rady s výběrem vánočních dárků pro své nejbližší? Používají alespoň občas počítač? Ano? V tom případě pro vás máme několik užitečných tipů, které se při výběru vhodného dárku mohou hodit…
Fotografie USB lampy s příslušenstvím

Chladící podložka pod notebook

Skvělým tipem pro vánoční dárek může být chladící podložka pod notebook. Výkonnější notebooky se mohou přehřívat, protože jejich zabudované větráčky většinou na chlazení nestačí. U podložky se dá nastavit sklon. Celá horní strana je perforovaná, což napomáhá lepšímu nasávání chladného vzduchu.

 

Chladící podložku můžete zakoupit buď v černé, nebo v bílé barvě. Aktivně chladící podložka má také zabudovaný USB rozbočovač. Nevýhodou této skvělé pomůcky ke snížení teploty notebooku je její hlučnost. Zvuk větráčků v podložce nemůžete přeslechnout, dokonce i po snížení jejího výkonu.

USB Lampička

USB lampička je malá a zároveň praktická věc. Zejména ji oceníte v případě, že už večer nechcete nikoho rušit velkým světlem, ale přesto potřebujete vidět na klávesnici. Hodí se i při cestách ve vlaku či autobuse. Mnohdy USB lampa dokáže svým designem šokovat, vyrábí se totiž ve všech možných barvách a některé její tvary jsou opravdu kuriózní...

Digitální USB hodiny

Pomocí hodin připojených přes USB budete mít čas pořád na očích. Někteří by mohli namítnout, že na hodiny se vždy mohou podívat v počítači, v některých aplikacích však tato možnost není možná. Právě v těchto případech přítomnost USB hodin oceníte. Mají velký display s velkými číslicemi, navíc si zde můžete prohlédnout kalendář a nastavit budík.

Mini USB vařič

Dalším skvělým doplňkem k PC či notebooku je USB vařič. V jeho přední části jsou umístěny dva modře zbarvené LCD displeje s hodinami a teploměrem. USB vařič je vhodný např. na vaření kávy nebo čaje.

Více ze světa PC a her

Travian – nejlepší on-line hra současnosti?

Stylové doplňky k PC

Revoluční novinka - hry ovládané myšlenkami!

E-Ball – počítač budoucnosti

Hry pro PC versus hry pro konzole

Žhavé novinky v oblasti her – na co se můžeme těšit?

Hry – největší propadáky

Antiviry - opravdu chrání vaše PC?

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s filmem Mechanik zabiják
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies