Stylové vychytávky nejenom na cesty

V dnešním článku si představíme pár zajímavých vychytávek, díky kterým bude cestování zábavnější. Je libo solární nabíječku, E-Book, digitální měřič vzdálenosti, bezdrátová sluchátka a nebo třeba kameru s HDD a GPS? Čtěte dále a dozvíte se více…

Fotografie solární nabíječky

Solární nabíječka

Pomocí solární nabíječky můžete během krátké chvilky dobít na cestách svůj mp3 přehrávač, mobilní telefon a nebo třeba PSP. Hmotnost takové nabíječky se pohybuje okolo 300 gramů – nemusíte se tedy bát, že by příliš zatížila vaši kapsu. Navíc díky svým malým rozměrům se vejde opravdu všude…

Solární nabíječka

E-Book – elektronická kniha

Pokud patříte mezi ty, kteří si během cestování rádi něco přečtou, pořiďte si E-Book. Do malého a lehkého přístroje lze nacpat i několik stovek knih, kterými si můžete zpříjemnit cestování a nebo čekání (na někoho i něco). Navíc vždy budete mít na výběr hned z několika titulů, aniž byste sebou musel tahat závaží v podobě klasických knih.

E-Book

Digitální měřič vzdálenosti v mapě

Tuto vychytávku ocení zejména mapoví nadšenci. Představujeme vám digitální měřič, který slouží k měření vzdálenosti dvou bodů na geografické mapě. Díky nastavitelnému měřítku mapy a automatickému přepočtu do reálné vzdálenosti bude cestování ještě zábavnější. Navíc součástí vybavení digitálního měřiče je i kompas, elektronická mini svítilna pro čtení, 8-místná kapesní kalkulačka a nebo měřič okolní teploty. Příjemně překvapí i cena tohoto „udělátka“, která se pohybuje okolo 200 korun.

Digitální měřič vzdálenosti

Bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka ocení zejména ti, kteří rádi poslouchají dobrou muziku a také ti, kterým vadí při jejím poslechu pomocí sluchátek všudypřítomné „kabely“. Pokud si pořídíte tyto sluchátka, tak vám tato starost odpadne…Můžete poslouchat hudbu z mobilu, počítače, mp3 přehrávače, televize i rádia. Jejich dosah je okolo 100 metrů, vydrž se obvykle pohybuje okolo 15 hodin a jejich hmotnost se pohybuje do 200 gramů (záleží na tom, jaké sluchátka si vyberete).

Bezdrátová sluchátka

Kamera s HD rozlišením a GPS lokátorem

Finančně náročnější, ale za to našlapanější technickou vychytávkou na cesty je kamera Sony HDR-XR550V. Ta nabízí špičkovou kvalitu záznamu, účinný stabilizátor, vestavěný GPS lokátor, pevný disk o velikosti 240 GB, HD rozlišení, desetinásobný optický ZOOM a nebo skvělý výkon v noční tmě. Méně lákavější je bohužel její cena, která se pohybuje okolo 30.000 korun.

HD kamera Sony

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies