Stylové vychytávky k PC, které využijete nejen v práci…

Zpříjemněte si pracovní den stylovými doplňky k PC. Je libo USB pedál, který Vás utají při hraní her? A nebo raději USB Prankster, který udělá chaos kolegovi v počítači? Chcete vědět, jak rychle umíte psát? Skypujte stylově! Představujeme Vám stylové vychytávky k PC.

Fotografie stylových doplňků k PC

USB pedál, který ovládá PC...

Nechcete,aby Váš šéf věděl, co právě na svém počítači v pracovní době vyvádíte? A neříkejte, že pilně celých 8 hodin pracujete (přestávku samozřejmě nepočítáme). Je prokázáno, že 25% pracovního dne stráví zaměstnanci surfováním po internetu a nebo hraním počítačových her. Určitě se Vám již stalo, že jste byli zabráni do oblíbené hry a Váš šéf si to zrovna k Vám namířil. Co teď dělat? Pořiďte si USB Foot Switch! Je to pedál, který může ovládat to, co právě na počítači děláte (a hlavně nenápadně). Tedy od vypnutí hry až po minimalizování okna internetového prohlížeče. S USB pedálem si můžete udělat legraci i z kolegy. To se bude ale divit, když si jeho počítač začne dělat to, co chce...

Do počítače nainstalujete speciální program, (je dodáván společně s pedálem), ve kterém můžete nastavit, co přesně se má stát, když pedál sešlápnete. Pedál pracuje v operačních systémech Windows 2000, XP a Vista. Jeho cena se v přepočtu pohybuje okolo 400 korun.

Tip pro vtipálky - USB Prankster

USB Prankster vypadá na první pohled jako obyčejný flash disk, ale nenechte se zmást. Má navíc několik tlačítek na boku, díky kterým můžete nastavit, jakou neplechu má v počítači udělat. S pomocí USB Prankster tak můžete nechat náhodně odpojovat klávesnici, myš, nebo obrátit funkci klávesy Caps Lock. Podle výrobce se toto zařízení nejlépe používá na stolních počítačích, kde nejde v záplavě kabelů prakticky vůbec najít. Jeho cena se pohybuje v přepočtu okolo 500 korun. Novinka je prozatím dostupná pouze v Americe.

Speedometr - změřte si, jak rychle píšete na klávesnici

Další stylovou vychytávkou je Speedometer, neboli měřič rychlosti psaní na klávesnici. Speedometer je určen pro připojení do klasického USB portu. Změřte si také Vy, jak rychle umíte psát...Cena tohoto zařízení se pohybuje v přepočtu okolo 500 korun.

Skypujte stylově!

Klasický mikrofon už je nuda! Chcete být „in"? Pořiďte si Verballs Talking Skype. S veselým čertíkem (a nebo dalšími 4 druhy postaviček,včetně Britney Spears), který má v sobě ukrytý mikrofon i reproduktory, budou pracovní rozhovory rozhodně veselejší. Tato 23 centimetrů vysoká postavička imituje člověka (především pohyb úst a rukou), se kterým komunikujete. Cena se pohybuje v přepočtu okolo 1500 korun.

Který z PC doplňků byste si nejraději pořídili právě Vy? Diskutujte pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

5 největších krváků uplynulého roku
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies