Stylové vychytávky do auta

Patříte mezi automobilové fanoušky? Trávíte se svou „károu“ každou volnou minutu, kterou můžete? Pokud ano, je dnešní článek určen právě pro vás. Přečtěte si více o našlapaných vychytávkách do auta.
Detailní pohled na pneumatiku s diskem a elektronem

Je libo svítící disky?

GloRyders je unikátní svítící systém, který se na speciálních discích, které jsou vyrobeny z chromu a hliníku instaluje přímo na váš automobil. Svítící disky se zapnou ve chvíli, když je motor zapnutý a venku je tma. GloRyders se vyrábí ve žluté, oranžové, zelené, bílé, fialové, růžové, červené a modré barvě. Celá sada stojí v přepočtu okolo 6 000 korun.

Alkoholmat – víte, kdy můžete jet?

Byli jste včera na flámu a pili alkohol? Nejste si jisti, zda jste už plně vystřízlivěli, abyste mohli zasednout za volant? Máme pro vás radu – pořiďte si alkoholtester a nebo rovnou alkoholmat! Alkoholmat je opravdu neobvyklý automat na kontrolu alkoholu v krvi. Stačí vhodit minci a během chvíle víte, zda-li můžete a nebo nemůžete jet.

Unikátní podložka do auta

Unikátní nanotechnologická podložka je vynikajícím tipem nejen pro piráty silnic. Tato podložka udrží telefon či sluneční brýle ve svislé poloze i v opravdu ostrých zatáčkách…

Drivemocion – ukažte každému, co si o něm myslíte…

Drivemocion je elektronický systém, který umožňuje všem řidičům, kteří si ho samozřejmě zakoupí, takzvanou mimoslovní komunikaci. Zdržuje vás na cestě nějaký „páprda“, který jede sotva dvacítkou? Předjeďte jej a dejte mu jasně najevo, co si o něm myslíte. Například svítící vztyčený prostředníček mluví za vše…

Rubrika Auto-moto a její lákavá nabídka:

Ferrari F430 Spider BIO Fuel

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

Maybach Exelero - je libo 700 koní pod kapotou?

Chevrolet Corvette ZR1 - nový, lepší, výkonější

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Kouzlo a bída cirkusů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies