Stylově na jaře i v létě 2009

Teplejší období roku fandí barvám – a ani letošní trendy nebudou jiné. Stále více ale proráží elegantní styl – a to jak v práci, tak i v klubu či na sportovišti.

Snímek zachycující mužskou hruď v otevřené pánské košili

Pánské obleky, košile a trička na jaro a léto 2009

Pestré barvy jsou moderní nejen co se týče triček, ale i pánských košilí. Neplatí už ani to, že si do obleku smíte vzít jen jednobarevnou košili. Úplnou revolucí jsou barvy u obleků – s černými a šedými se ztratíte v davu – co takhle zkusit světle modré nebo červené sako? Pokud se chystáte vyjít na oficiální akci s přítelkyní, při výběru košile se řiďte barvou jejich šatů.

Co se vzorů a střihů týče, nosí se zužující oblečení – úzká saka, rourovité kalhoty. Stále in jsou košile a trička s límečkem, proužky a kostky, vesty. Inovační jsou košile a saka s krátkým rukávem a saka se skrytým zapínám nebo dokonce na zip. Pokud máte rádi kombinaci košile plus rifle, volte raději košili kratší a vypasovanou. K tomu se bude skvěle hodit neformální sako, např. v safari stylu. Pozor! Saka bez límečku se nosí i na holé tělo!

Moderní svetry, bundy a kabáty vám dodají šmrnc

Pánská móda na jaře letošního roku velí zakoupit béžový, šedý nebo okrový svetr z vlny či bavlny nebo síťovaný přiléhavý svetr, který je taktéž určen k nošení na holé tělo – dovolit si jej samozřejmě ale mohou jen muži s plochým břichem.

Krok vedle neuděláte ani s dlouhým prošívaným kabátem nebo cyklistickou bundou. Z materiálů se stále drží na výsluní kůže – zejména lesklá, lakovaná.

Kalhoty – pozor na správnou délku

Máte-li v šatníku rifle či kalhoty s nohavicemi delšími než jsou vaše nohy, buďto je vyhoďte nebo si je nechejte zkrátit. Jediná povolená délka je těsně pod kotník! Příliš dlouhé kalhoty se na těle řasí a nelichotí vaší postavě. Kalhoty se na jaře i v létě 2009 budou nosit úzké, rourovité.

Jaká obuv je letos in?

Mokasíny a polobotky se zaoblenou špičkou, kožené, lesklé, se zajímavými aplikacemi či vzory. Módním hitem jsou i šněrovací nízké páskové sandály a pohodlné nazouvací polobotky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Rytmusovy zlatokopky - tlachy nebo realita?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies