Stylové doplňky k PC

Ke stylovému PC patří i stylové doplňky. Nemyslíme tím zrovna klávesnici a nebo myš. Dnes vám představíme jiné počítačové vychytávky, například počítačovou helmu, hřejivé rukavice či USB hrnek.
Fotografie USB hrnků

Stylové doplňky k PC pro každého

O stylových myších, flash discích či klávesnicích v různých zajímávých tvarech a barvách jsme již psali, nebudeme vás s tím tedy zbytečně znovu zatežovat. Dnes si povíme více o dalších technických vychytávkách k vašemu PC.

Virtuální helma pro úplně novou realitu

Virtuální realita nabízí opravdu mnoho. Stačí si pořídit helmu k počítači, pomocí které se vám otevře úplně nový svět plný překvapení a neuvěřitelných okamžiků. Pokud si nasadíte virtuální helmu, děj se vám odehrává přímo před očima pomocí LCD displejů. Každý displej má jiný úhel zobrazování a díky tomu vzniká trojrozměrný efekt.

Hřejivé rukavice pro PC maniaky

Paříte od rána do noci hry? Ještě se vám od samého hraní nekouří od rukou? Ne? Je vám spíše zima? Pokud ano, pořiďte si speciální hřejivé rukavice. Jednoduše se připojí do USB vstupu počítače, obléknete je na ruce a téměř okamžitě pocítíte, že skutečně hřejí. Teplo vydávají do maximální teploty 52 °C, přičemž se teplota navýší o každých 10 °C už za 5 minut.

Rychlovarný hrnek s napájením přes USB

Další technickou vychytávkou je hrnek, který vám ohřeje kávu či čaj bez toho, aniž byste muselu vstávat od svého PC. Postačí jej pouze zapnout do USB, zapnout a je to. Co na to říkáte, líbí?

Technika a HiTech - další zajímavé články z rubriky

Stylové stojany na CD

Domácí kino - zažijete neskutečnou podívanou

Správný výběr vypalovačky

3D myš – seznamte se....

Klávesnice - typy klávesnic

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

S Teslou je sranda
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies