Stylová kola, pro stylová auta

Ke stylovému autu, patří i stylová kola...Tak zní hlavní heslo našeho dnešního článku. Vše o výběru, designu, stylu a cenách kol, vhodných pro vaše auto se dozvíte právě zde.
Detailní pohled na pneumatiku s diskem a elektronem

Kola toho o vašem autě řeknou hodně, nejsou však to nejdůležitější

Pokud budeme mluvit o stylových kolech, musíme zamířit do světa úpravců aut, i když není vždy pravidlem, že stylová kola si na auto dávají pouze "tuningáři". Někteří lidé si na své auto dají kola z lehkých slitin a hned si myslí, že zapadnou do světa tuningu. Kola však nejsou všechno, ale vaše auto rozhodně změní a dostane tak svůj osobitý styl.

Rychlé auto musí mít speciální kola

Na trhu je v dnešní době spousta výrobců kol. Ti, kteří se o své auto zajímají, vědí, jaké kola jsou pro ně ta pravá. Ve světě tuningu tohle ale neplatí, kola se vybírají tak, aby seděla k celkovému vzhledu auta a rozhodně značka kol na takovém autě musí něco znamenat. Obyčejná kola, která jen zdánlivě vypadají dobře, toho a vás a o vašem stylu mnoho neprozradí.

Každá sranda něco stojí, stylová kola to jen potvrzují

Cena stylových kol, aby o vás řekla - "Ten své auto zná a ví, co přesně potřebuje"..., nebude malá, dokonce by se dalo říci, že i za kola můžete zaplatit tolik, jako za starší ojeté auto. Vše se bude odvíjet od značky kol, jejich provedení a také velikosti, po které sáhnete..

 

Co je větší, to je lepší. Řídíte-li se tímto heslem, rozhodně sáhnete po větších kolech. 19-ti palcová kola sice nedáte na každé auto, ale vypadají opravdu luxusně. Pro zajímavost - cena těchto kol se pohybuje od 10 000 až po 30 000 Kč.

Čtěte více o těchto automobilech:

Audi A3 TDI Club sport Quattro

Lamborghini Reventón

Mitsubishi Eclipse - sportovní vůz

BMW M6 Convertible

Mitshubishi Lancer Evo IX

Těšte se na nový Lexus LF-A Roadster

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies