Striptýz Černé Labutě Natalie Portman

Zůstala vám v hlavě Natalie Portman jako královna Padmé? Nebo jako ta herečka s oholenou hlavou? Tahle fáze už je pasé, Natalie se pouští do dalších vznešených rolí - nejdříve ve filmu "Black Swan" a následně "Your Highness". Prohlédněte si její neméně vznešený striptýz.

Herečka Natalie Portman ve filmu Black Swan - Černá labuť

Oskarová herečka Natalie Portman má na kontě další trhák - Černá Labuť. Psychologický thriller byl nominován na 4 Zlaté Glóby, včetně ceny za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Co na to říct, konečně se našla nádherná ženská, která umí i hrát! Natalie jako Nina dostala roli "bílé labutě", která bojuje proti té "černé." Může se zdát, že ve filmu půjde jen o poskakující baleríny, spíše se ale hodí pro někoho, kdo si rád na dvě hodinky popřemýšlí. Black Swan má u nás premiéru již v únoru!

Druhá pecka, která příjde do českých kin až v průběhu roku 2011, dostala jméno "Your Highness". Je velice pravděpodobné, že většina mužského osazenstva se příjde podívat výhradně na Nataliinu svlíkací scénu před skokem do vody (foto v naší fotogalerii). Pro ty, kteří kvůli nahému zadečku krásné Natalie nemají chuť utrácet za kino, je tady právě naše fotogalerie. Prohlédněte si snímky z filmu a sestříhaný striptýz.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Rozbouřená Wall Street
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies